KnightDavion
80+ Bronze
iptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ?
7000’e satılır.
iptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ?
Alırken dikkat etmeyip tek çekim yapmıştım. İptal edip 2 taksitle tekrar aldım. Keşke aynı şekilde yapsaydın.iptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ?
7 k ya koy senin yerine kargodan bile alırlariptal edecem ben galiba , çok sıkıştıracak beni kart taksit yapamadım, sizce ne yapayım ?
Şimdi mi iptal edildi. Bende sıkıntı yok.arkadaşlar iptal ediliyor sanırım hem arkadaşım hemde benim iptal edildi baska var mi iptal edilen ?
Tabi sen aldın kartıtekrar fiyatlar artar
Vade farkı ne kadar oldu hocam?Ben 6 taksitle aldım
1000 tl Bile kar etsem Allah bereket versinRtx3060 olsa satardın ama 6600 serisinin alıcısı az. 7500tl ye satarsın.
bende yok iptal aynı şekil bekliyorarkadaşlar iptal ediliyor sanırım hem arkadaşım hemde benim iptal edildi baska var mi iptal edilen ?
Şuanlık sıkıntı yok ama belli olmazarkadaşlar iptal ediliyor sanırım hem arkadaşım hemde benim iptal edildi baska var mi iptal edilen ?