AbdullahAbDişindekiBoşluk
80+ Silver
Dahası
7200 liraya birisiyle anlaştım yarın gelip alcak kartı, temiz 500 lira kar
7200 liraya birisiyle anlaştım yarın gelip alcak kartı, temiz 500 lira kar
2 hafta iade suresi var subhaneke aminİnşallah ekran kartı fiyatları daha düşerde 6600 den alıp ,al sat yapanları kartlar ellerinde patlar. Subhaneke amin..
İnşallah ekran kartı fiyatları daha düşerde 6600 den alıp ,al sat yapanları kartlar ellerinde patlar. Subhaneke amin..
İnşallah olur diyelim ama güzel bir fırsat oldu kullanmak için aldım ben inşallah daha fazla düşer herkesin işine yarar.hocam dövizin hali ortada daha ne kadar düşebilir ki ?
5k mı olacak
İnşallah olur diyelim ama güzel bir fırsat oldu kullanmak için aldım ben inşallah daha fazla düşer herkesin işine yarar.
inşallah ama aradaki fiyat farkı 2 k oraya gelmesi epey zaman alırİnşallah ekran kartı fiyatları daha düşerde 6600 den alıp ,al sat yapanları kartlar ellerinde patlar. Subhaneke amin..
Beyler konuyu up yapmayalım lütfen. Kredi çektım ekran kartı için. tam alacakken stok bitti. Üzülüyorum uplamayin asdasdafsd
Beyler konuyu up yapmayalım lütfen. Kredi çektım ekran kartı için. tam alacakken stok bitti. Üzülüyorum uplamayin asdasdafsd
Elbet düşecek hiç bir şey devamlı zirve görmez mesele oda değil bu kadar garibin umudunu tüketenlere bela okumak geldi içimden sadece.. Aalında belada değil bu yanlış tarif ettim. İçimdeki söylemek istedik.hocam dövizin hali ortada daha ne kadar düşebilir ki ?
5k mı olacak
Elbet düşecek hiç bir şey devamlı zirve görmez mesele oda değil bu kadar garibin umudunu tüketenlere bela okumak geldi içimden sadece.. Aalında belada değil bu yanlış tarif ettim. İçimdeki söylemek istedik.
Hiç sorma yaa dün migrosa girdim çeri domates alayım dedim. 37.99 oha dedim.. O değilde bu hesaptan 175 kilo domatese bu ekran kartını alabiliyorsun. Lanet olsun nasıl bir denklemin içindeyizsalata domates düşsün boşver ekran kartını
Hiç sorma yaa dün migrosa girdim çeri domates alayım dedim. 37.99 oha dedim.. O değilde bu hesaptan 175 kilo domatese bu ekran kartını alabiliyorsun. Lanet olsun nasıl bir denklemin içindeyiz