Streamlabs obs upload sorunu

Fenicery

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar Merhaba,twitch yayını yapıyorum ve yayınıma droplar giriyor.Upload hızım iyi olmasına rağmen streamlabs obs te 3000 bitrate bile alamıyorum.

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar Merhaba,twitch yayını yapıyorum ve yayınıma droplar giriyor.Upload hızım iyi olmasına rağmen streamlabs obs te 3000 bitrate bile alamıyorum.

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar sorunum ÇÖZÜLMÜŞTÜR!!!

İnternet hızım ektedir:
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sorunum ÇÖZÜLMÜŞTÜR!!!
nasil cozdun yardımcı olir musun

nasil cozdun yardımcı olir musun
Olurum takibide.Streamlabs OBS`i sildim ve onun yerine direk normal open broadcaster software(OBS) indirdim.Böylece artık bitrate sorunum kalktı.İnşallah senin sorununu bu çözüm düzeltir.İnternete obs indir yazarsan direk karşına çıkıcaktır.Kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim. :)

Olurum takibide.Streamlabs OBS`i sildim ve onun yerine direk normal open broadcaster software(OBS) indirdim.Böylece artık bitrate sorunum kalktı.İnşallah senin sorununu bu çözüm düzeltir.İnternete obs indir yazarsan direk karşına çıkıcaktır.Kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim. :)
ben zaten orjinal obsk kullaniyorum tesekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,293
Üyeler
188,914
Son üye
rrnoa
Geri