Strended deep sala sandık ekleme nasıl yapılır

THOR1453

80+
Reaksiyon skoru
25
arkadaşlar strended deep oynuyodum güzel bir sal yaptım ancak depolama için üstüne nasıl sandık koyulur bilniyorum yardımcı olursanız sevinirim 30dk dir bu şeyi arıyom

arkadaşlar strended deep oynuyodum güzel bir sal yaptım ancak depolama için üstüne nasıl sandık koyulur bilniyorum yardımcı olursanız sevinirim 30dk dir bu şeyi arıyom
  1. Sala Motor veya Yelken Ekle:
    • Öncelikle bir sal yapmış olman ve bu sala raft base üzerine raft floor yerleştirmiş olman gerekir.
    • Dilersen motor, yelken (sail) veya kürek (rudder) ekleyebilirsin.
  2. Salın Yanlarına “Container Shelf” (Konteyner Rafı) Yerleştir:
    • “Container Shelf”, sandıkları sala eklemek için kullanılır.
    • Crafting menüsünde Raft -> Container Shelf kısmından yapılır.
    • Gerekli malzemeler:
      • 3 adet Wood Plank (veya Plank Scrap)
      • 1 adet Hammer (çekiç) gerekir (inşaat sırasında çekiç envanterde olmalı)
  3. Sandıkları (Crate) Yerleştir:
    • Rafı yerleştirdikten sonra, en fazla 3 adet sandığı bu rafa koyabilirsin.
    • Envanterindeki sandığı seç ve rafttaki rafa doğru bakarak “E” tuşuna (veya konsolda eşdeğer tuş) bas.

🎮 Ekstra İpuçları:​

• Sandıkları karada topladıktan sonra sala taşıyarak okyanusa açıldığında çok daha fazla eşya taşıyabilirsin.
  • Her sandıkta 3 slot yer bulunur. Raf başına 3 sandık koyabilirsin. Yani bir raftta 1 raf = 9 eşya slotu eder.
  • Salına birden fazla raft floor ve container shelf ekleyerek büyük bir taşıma aracı oluşturabilirsin.

1. Sala Motor veya Yelken Ekle:
    • Öncelikle bir sal yapmış olman ve bu sala raft base üzerine raft floor yerleştirmiş olman gerekir.
    • Dilersen motor, yelken (sail) veya kürek (rudder) ekleyebilirsin.
  2. Salın Yanlarına “Container Shelf” (Konteyner Rafı) Yerleştir:
    • “Container Shelf”, sandıkları sala eklemek için kullanılır.
    • Crafting menüsünde Raft -> Container Shelf kısmından yapılır.
    • Gerekli malzemeler:
      • 3 adet Wood Plank (veya Plank Scrap)
      • 1 adet Hammer (çekiç) gerekir (inşaat sırasında çekiç envanterde olmalı)
  3. Sandıkları (Crate) Yerleştir:
    • Rafı yerleştirdikten sonra, en fazla 3 adet sandığı bu rafa koyabilirsin.
    • Envanterindeki sandığı seç ve rafttaki rafa doğru bakarak “E” tuşuna (veya konsolda eşdeğer tuş) bas.

🎮 Ekstra İpuçları:​

• Sandıkları karada topladıktan sonra sala taşıyarak okyanusa açıldığında çok daha fazla eşya taşıyabilirsin.
  • Her sandıkta 3 slot yer bulunur. Raf başına 3 sandık koyabilirsin. Yani bir raftta 1 raf = 9 eşya slotu eder.
  • Salına birden fazla raft floor ve container shelf ekleyerek büyük bir taşıma aracı oluşturabilirsin.
teşekkür ederim valla 30dk dir arıyorum bulamamıştım sağ ol

Geri