Neler Yeni

Çözüldü✓ Stres testi yaparken anakart ve işlemci bozuldu

Kaan_12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
Ben daha dün bilgisayarımı,bir bilgisayarcıya toplattım ve eve gelip açtım daha ilk açılışıydı amd ekran kartının driverını indirdim ekran kartını performans moduna aldım ve stres testi yapmak istedim ve 60 saniyelik bir test yaptım ve driver test sonuçları hazırlanıyor bölümünde 10dk yüklendikten sonra bilgisayar kendi kendine kapandı ve dahada açılmadı,açmaya çalıştığımda ise rgb ışıklar 1 saniyeliğine gelip tekrar gidiyo ve hiç açılmıyor. Bugün bilgisayarcıya tekrar götürdüm ve bana işlemcimin ve anakartımın arızalandığını söyledi.yani sorun ne olabilir adammı yanlış montaj yaptı çözemedim

Anakart:msı X870 gaming plus wifi
İşlemci:ryzen7 7800x3d
Ekran kartı:amd rx9070xt nitro+
Psu:cooler master 850W gold sertifika
Ssd:samsung 990 evo plus 2TB

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Cengizhan
Ben daha dün bilgisayarımı,bir bilgisayarcıya toplattım ve eve gelip açtım daha ilk açılışıydı amd ekran kartının driverını indirdim ekran kartını performans moduna aldım ve stres testi yapmak istedim ve 60 saniyelik bir test yaptım ve driver test sonuçları hazırlanıyor bölümünde 10dk yüklendikten sonra bilgisayar kendi kendine kapandı ve dahada açılmadı,açmaya çalıştığımda ise rgb ışıklar 1 saniyeliğine gelip tekrar gidiyo ve hiç açılmıyor. Bugün bilgisayarcıya tekrar götürdüm ve bana işlemcimin ve anakartımın arızalandığını söyledi.

Anakart:msı X870 gaming plus wifi
İşlemci:ryzen7 7800x3d
Ekran kartı:amd rx9070xt nitro+
Psu:cooler master 850W gold sertifika
Ssd:samsung 990 evo plus 2TB
Geçmiş olsun yapacak pek bişey yok gibi görünüyor üstüne 1-2 bardak soğuk su iç derim :(

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Mert
Garantiden değiştirmiyorlar mı ? Bu nasıl iş ki...

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
522
İsim
Mert
Pc yi kendim tek tek satın aldığım için kullanıcı hatası diyip kabul etmezler diye korkuyorum
Parçaların üzerinde balyozla tepinmediğine göre stres testine dayalı işlemde arızalanıyorsa, yoğun bir kullanımda da arızaya geçecekti. Önemli olan hangi parça yada parçaların arızalı olduğunu kesin tespit edebilmen. Sonrasında arızalı olan parçalar için talep oluştur. Stres testi falan diye bahsetme, ellerine koz vermiş olursun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Cengizhan
Parçaların üzerinde balyozla tepinmediğine göre stres testine dayalı işlemde arızalanıyorsa, yoğun bir kullanımda da arızaya geçecekti. Önemli olan hangi parça yada parçaların arızalı olduğunu kesin tespit edebilmen. Sonrasında arızalı olan parçalar için talep oluştur. Stres testi falan diye bahsetme, ellerine koz vermiş olursun.
Bencede

Kaan_12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kaan
Tamamdır çok teşekür ederim zaman ayırdığın için parçalar bi garantiye gitsinde bi

Top Bottom