Berkay1 80+ Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 9 14 Mayıs 2022 #1 Les paul kasa bir gitar kullanıyorum 1 ay önce falan set halinde satın aldım amfi üstünde kulaklık girişi mevcut. Geceleri de çalışmak için kulaklık arıyorum öneri arıyorum. Bütçe: 300-350
Les paul kasa bir gitar kullanıyorum 1 ay önce falan set halinde satın aldım amfi üstünde kulaklık girişi mevcut. Geceleri de çalışmak için kulaklık arıyorum öneri arıyorum. Bütçe: 300-350
S Silinsin 80+ Silver Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 2,924 Reaksiyon skoru 1,245 14 Mayıs 2022 #2 Stüdyo kulaklığı için biraz daha arttırmanız gerektiği kanaatindeyim hele ki ülkemizde fiyatı çok şişirilmiş ürünler maalesef kendileri.
Stüdyo kulaklığı için biraz daha arttırmanız gerektiği kanaatindeyim hele ki ülkemizde fiyatı çok şişirilmiş ürünler maalesef kendileri.
Berkay1 80+ Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 9 14 Mayıs 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Hitokiri yazmış: Stüdyo kulaklığı için biraz daha arttırmanız gerektiği kanaatindeyim hele ki ülkemizde fiyatı çok şişirilmiş ürünler maalesef kendileri. Devamı için tıklayın... Behringer Hps3000 Stüdyo Kullanımı Için Profesyonel Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Hps3000 Stüdyo Kullanımı Için Profesyonel Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/behringer-bh470-yeni-nesil-studyo-monitor-kulaklik-p-HBV00000NPELW?magaza=SesciBaba Genel Markalar Hpm1000 Çok Amaçlı Profesyonel Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Hpm1000 Çok Amaçlı Profesyonel Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Bh470 biraz daha fiyatı yüksek ama öneren olursa zorlayabilirim
Hitokiri yazmış: Stüdyo kulaklığı için biraz daha arttırmanız gerektiği kanaatindeyim hele ki ülkemizde fiyatı çok şişirilmiş ürünler maalesef kendileri. Devamı için tıklayın... Behringer Hps3000 Stüdyo Kullanımı Için Profesyonel Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Hps3000 Stüdyo Kullanımı Için Profesyonel Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com https://www.hepsiburada.com/behringer-bh470-yeni-nesil-studyo-monitor-kulaklik-p-HBV00000NPELW?magaza=SesciBaba Genel Markalar Hpm1000 Çok Amaçlı Profesyonel Kulaklık - Fiyatı, Yorumları Hpm1000 Çok Amaçlı Profesyonel Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol www.trendyol.com Bh470 biraz daha fiyatı yüksek ama öneren olursa zorlayabilirim