Neler Yeni

STUDYO KULAKLIĞI VS GAMİNG HEADSET

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
Selamlar arkadaşlar bilenler yeşillendirirse sevinirim bu stüdyo kulaklıkları madem o kadar iyi neden gamerler kullanmıyor ya da en iyi gaming headset ile a kalite bir stüdyo kulaklık arasındaki fark ne ?
Atıyorum gaming kulaklığın verdiği frekanslar stüdyo kulaklığının ölçeği dışında mı oluyor nedir durum ?
Mesela neden steelseries nova pro kullanılıyor da atıyorum bir sennheiser kullanmıyorlar?
Bilenler yardımcı olursa sevinirim valla merak ettim

oldusana

80+
kullanılabilir aslında std kulaklıkları bassları olmuyor daha düz profilde oluyorlar onu da ekolayzerden çözersin superlux kulaklıkları iyidir mesela

son kullanıcıya ekolayzer ayarı yapmak zor geliyor ayrıca birileri kendini tatmin edip adında gaming olan bir ürün almak isteyecek elbette bu pazarıda dolduran birileri var

Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Onur Yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kullanılabilir aslında std kulaklıkları bassları olmuyor daha düz profilde oluyorlar onu da ekolayzerden çözersin superlux kulaklıkları iyidir mesela

son kullanıcıya ekolayzer ayarı yapmak zor geliyor ayrıca birileri kendini tatmin edip adında gaming olan bir ürün almak isteyecek elbette bu pazarıda dolduran birileri var
Ya da sorun şu mu acaba mesela en iyi gaming headset olarak gösterilen nova pro yaklaşık 13k iken, onun dengi olacak stüdyo kulaklığı çok daha pahalıya mı denk geliyor ? Bir de wireless olanlar aynı kaliteyi sunamıyor mu acaba wireless std vs wireless gaming kulaklık olarak

oldusana

80+
Ya da sorun şu mu acaba mesela en iyi gaming headset olarak gösterilen nova pro yaklaşık 13k iken, onun dengi olacak stüdyo kulaklığı çok daha pahalıya mı denk geliyor ? Bir de wireless olanlar aynı kaliteyi sunamıyor mu acaba wireless std vs wireless gaming kulaklık olarak
onun dengi olacak stüdyo kulaklığını yarı fiyatından ucuza çözersin wireless konusunda bilgim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,731
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom