28.8 MH' a kadar çıkarırız onu bu aradasapphire rx5500 xt. Birde 5700 xt var yine aynı sapphire fakat onu takmadım. Önce bununla bir görmek istedim.
şu an durum böyleŞu an sıcaklığık değeri 56C gözüküyor fakat bağlantı yeri 60C civarı vardır tahminimce. Ekran kartınızın Voltaj ve coreclock değerleri ile biraz oynayıp 47-50C geçerli sıcaklık, 52C bağlantı yeri sıcaklığı olarak sabitleyebilirseniz çok daha iyi olur. 60C üstü uzun süreli ekran kartı kullanımı çok daha erken parçaların aşınmasını sağlar sıcaklık yüzünden(mikro çatlaklar vs.).
ne kadar sürede kastınız bu eth'yi
dün gece 11.5 12 gibi başladım.ne kadar sürede kastınız bu eth'yi
bunu nasıl yapacağım dev bide şu ekran da phoenxminer hatası vermekte. Baktım dosyalarda böyle bişey yok. Nedir bu hata. Bundan dolayı kazımda yavaşlık felan olur mu28.8 MH' a kadar çıkarırız onu bu arada
bu gidişle ortalama yıllık 5-6k arası kazanılıyor bende mi başlasamdün gece 11.5 12 gibi başladım.
doge aldım düştü şansım yok galiba belki çok yüksekken almışımdır ama olsun uzun süreliKazı işi bitti ya
coin Al sat daha mantıklı
Neden bitsin?Kazı işi bitti ya
coin Al sat daha mantıklı
Düşeceği belliydi. Aynısını @Furkan Aslan 'a da söyledim az kalsın o da alıyordu.doge aldım düştü şansım yok galiba belki çok yüksekken almışımdır ama olsun uzun süreli
hayır kapatmadım. çift ekran kartı yapsam 60 lı bişey e ulaşır mıyım kazım dabu gidişle ortalama yıllık 5-6k arası kazanılıyor bende mi başlasam
hiç kapattınız mı peki
denemek amaçlı 100lira attım duruma göre kazanmak değildi asıl amacım deneyip görmek ona göre daha fazla yatırabilirimNeden bitsin?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Düşeceği belliydi. Aynısını @Furkan Aslan 'a da söyledim az kalsın o da alıyordu.
Ancak minin g neden bitti onu anlamadım?denemek amaçlı 100lira attım duruma göre kazanmak değildi asıl amacım deneyip görmek ona göre daha fazla yatırabilirim
rx5500xt de 25 ile kazıyorsanız ki bence biraz düşük rx5700 ile daha fazla kazarsınız bu da hiç kapatmazsanız çıkıcak demektir ama elektrik olarak yüklü bir miktar gelir ayrıca bence 8-10 saatte 1 saat kadar dinlendirin soğumasını bekleyinhayır kapatmadım. çift ekran kartı yapsam 60 lı bişey e ulaşır mıyım kazım da
Mesaj otomatik birleştirildi:
@baltazar @RevDeisDou şu mining ekranındaki hata nedir. bilginiz varmı . Bu arada kullandığım program claymore eth mining