Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
5000'e 1600AF 1660S Toplanılıyorken Bunlar Millete Kazık Saplıyorlar.
Bak o konuya hiç girmiyorum bile kendimi ispatlamaya gerek bile yokDolar 8 lira iken 3600 ve 1660super topladığından haberleri yok onların
bizim arkadaş vardı bilgisayarcı 700 tl ye kurarım demişBir bilgisayar çıkarda alalım artık.
Ayrıca bileşen kalitesi bu sistemlerden çok daha yüksek. Ama halen uyanamayanlar var.Bak o konuya hiç girmiyorum bile kendimi ispatlamaya gerek bile yok
Evet evet bir de biz kaliteli bileşen kullanırız demiyorlar mı? ve buna inanmıyorlar mı...Ayrıca bileşen kalitesi bu sistemlerden çok daha yüksek. Ama halen uyanamayanlar var.
Konuyla biraz alakasız ama intel i3 10100F nasıl onun için bir video çıkar mı ?Bak o konuya hiç girmiyorum bile kendimi ispatlamaya gerek bile yok
Düşük bileşenEvet evet bir de biz kaliteli bileşen kullanırız demiyorlar mı? ve buna inanmıyorlar mı...
3100 ile 3300X arasında bir işlemci, 3300x varken adı bile geçmez 10100'ün ama 3100 ile bir bakılabilir lakin 3100'ün Ram avantajı ile daha fazla FPS verdiğini unutmamak lazım bir de Overclock yapılabiliyor.Konuyla biraz alakasız ama intel i3 10100F nasıl onun için bir video çıkar mı ?
yazık.bir de kalp atmışlarBu sistemi savunan bir tayfa var arkasında, en çok onlara gülüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle İsimi bilerek gizlemedim, aramızdan biri çünkü @Barış Yalçın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle En çok da buna güldüm
"Barış yalçın o olmadığını kast ettiği için bu yorumu böyle yazıyorum yoksa komik bir şey yazıyordu"Bu sistemi savunan bir tayfa var arkasında, en çok onlara gülüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle İsimi bilerek gizlemedim, aramızdan biri çünkü @Barış Yalçın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle En çok da buna güldüm
Abdullah abi peki pc toplama rehberleri devam edecekmi?3100 ile 3300X arasında bir işlemci, 3300x varken adı bile geçmez 10100'ün ama 3100 ile bir bakılabilir lakin 3100'ün Ram avantajı ile daha fazla FPS verdiğini unutmamak lazım bir de Overclock yapılabiliyor.