@ByEfe04' ü etiketler geçerim.3100 ile 3300X arasında bir işlemci, 3300x varken adı bile geçmez 10100'ün ama 3100 ile bir bakılabilir lakin 3100'ün Ram avantajı ile daha fazla FPS verdiğini unutmamak lazım bir de Overclock yapılabiliyor.
Abi aslında bu sefer sistem toplamak yerine cidden rehber yapsan.Bu işlemci bu fiyatta daha iyi,şu anakart böyle gibi.Hem daha geniş bir yelpazedeki bütçeye hitap edersin.3100 ile 3300X arasında bir işlemci, 3300x varken adı bile geçmez 10100'ün ama 3100 ile bir bakılabilir lakin 3100'ün Ram avantajı ile daha fazla FPS verdiğini unutmamak lazım bir de Overclock yapılabiliyor.
Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyinAbdullah abi peki PC toplama rehberleri devam edecekmi?
O zamana kadar iş işten geçer gibi..Herkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin
Lna o ben değilim. Kim bilmiyorum.Bu sistemi savunan bir tayfa var arkasında, en çok onlara gülüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle İsimi bilerek gizlemedim, aramızdan biri çünkü @Barış Yalçın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle En çok da buna güldüm
Hadi amaa, yeme bizi!Lna o ben değilim. Kim bilmiyorum.
Biz bekleriz sıkıntı yokHerkes şöyle bir F/P olmayan sistemleri bir satın alsın "üfff ne manyak sistem yapmışsınız daha iyisi yok diyenler bir alsın" ben sonra yapıcam hass kemik tayfam kullansın diğerleri kullansın istemiyorum şahsen. Ama tarih veremem beni beklemeyin
Ben mi geliyorum ?DA-MD2 mi Geliyor
Sonunda söz hakkı doğdu sana.Ben mi geliyorum ?
O geliyooor!Ben mi geliyorum ?