AfniSoDeadly
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Bruhta zortladım
Bruhta zortladım
Herşeyin orijinal sesini seviyorum ama müzik dinlemeye gelince açasım gelmiyor ve o kadar boş zamanım var ki açsam açarım yani. Örnek verecek olursak oyunlarda müzikleri kapatıp sadece oyun sesi gibi kuş, doğa sesi, araba ile giderken rüzgarın sesi arabanın çalışma sesi gibi.. müzik başımı ağrıtıyor zaten müzikleri de aklıma nasıl giriyorsa öyle ezberliyorum müzikte dalda kuş mu diyor ben ağaçta kuş gibi yakın benzetmelerle ezberliyorum bazen arkadaşla konuşurken o başlatıp mırıldanıyor bende öylelikle mırıldanıyorum ve ben böyle aklımdaki müziği söyleyince müziğin orijinal sözlerini söylüyor bana böyle saçma durumlar mevcutHocam müzik ruhun gıdasıdır, sevmemeniz gibi bir şey imkansız bence. Sadece sevdiğiniz türü keşfedememişsinizdir
Hocam natural song dediğimiz doğa seslerini seviyorsunuz o zaman. Rahatlatıcı doğa seslerini sevmeniz de güzel bir şey. Onlar da müzik kategorisinde. Bunu dinlemenizi öneririm geceleri yatmadan önce açınca bebek gibi uyuyorumHerşeyin orijinal sesini seviyorum ama müzik dinlemeye gelince açasım gelmiyor ve o kadar boş zamanım var ki açsam açarım yani. Örnek verecek olursak oyunlarda müzikleri kapatıp sadece oyun sesi gibi kuş, doğa sesi, araba ile giderken rüzgarın sesi arabanın çalışma sesi gibi.. müzik başımı ağrıtıyor zaten müzikleri de aklıma nasıl giriyorsa öyle ezberliyorum müzikte dalda kuş mu diyor ben ağaçta kuş gibi yakın benzetmelerle ezberliyorum arkadaşla konuşurken mırıldanıyoruz ben böyle aklımdaki müziği söyleyince müziğin orijinal sözlerini söylüyor bana böyle saçma durumlar mevcut
Bunu dinleyip ağlıyom siz n'apıyonuz?