Neler Yeni

Şu Anda Ne Dinliyorsun?

Flokii

80+
Hocam müzik ruhun gıdasıdır, sevmemeniz gibi bir şey imkansız bence. Sadece sevdiğiniz türü keşfedememişsinizdir
Herşeyin orijinal sesini seviyorum ama müzik dinlemeye gelince açasım gelmiyor ve o kadar boş zamanım var ki açsam açarım yani. Örnek verecek olursak oyunlarda müzikleri kapatıp sadece oyun sesi gibi kuş, doğa sesi, araba ile giderken rüzgarın sesi arabanın çalışma sesi gibi.. :ROFLMAO: :cautious: müzik başımı ağrıtıyor zaten müzikleri de aklıma nasıl giriyorsa öyle ezberliyorum müzikte dalda kuş mu diyor ben ağaçta kuş gibi yakın benzetmelerle ezberliyorum bazen arkadaşla konuşurken o başlatıp mırıldanıyor bende öylelikle mırıldanıyorum ve ben böyle aklımdaki müziği söyleyince müziğin orijinal sözlerini söylüyor bana :D böyle saçma durumlar mevcut

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Herşeyin orijinal sesini seviyorum ama müzik dinlemeye gelince açasım gelmiyor ve o kadar boş zamanım var ki açsam açarım yani. Örnek verecek olursak oyunlarda müzikleri kapatıp sadece oyun sesi gibi kuş, doğa sesi, araba ile giderken rüzgarın sesi arabanın çalışma sesi gibi.. :ROFLMAO: :cautious: müzik başımı ağrıtıyor zaten müzikleri de aklıma nasıl giriyorsa öyle ezberliyorum müzikte dalda kuş mu diyor ben ağaçta kuş gibi yakın benzetmelerle ezberliyorum arkadaşla konuşurken mırıldanıyoruz ben böyle aklımdaki müziği söyleyince müziğin orijinal sözlerini söylüyor bana :D böyle saçma durumlar mevcut
Hocam natural song dediğimiz doğa seslerini seviyorsunuz o zaman. Rahatlatıcı doğa seslerini sevmeniz de güzel bir şey. Onlar da müzik kategorisinde. Bunu dinlemenizi öneririm geceleri yatmadan önce açınca bebek gibi uyuyorum :kekw:

Flamesa

80+ Silver

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Bunu dinleyip ağlıyom siz n'apıyonuz?

Úrsula Corberó

80+ Bronze