önce proteinler kullanılıyor yağlardan önce enerji içinVücudumdaki yağlardan alır?
Bu diyetten sonra yemek yemeye başladığında daha hızlı kilo alacağını düşünüyorum. Ayrıca herkesin vücudu aynı değil sen bu diyeti 7 gün yapınca Mervanın aldığı sonucu almayabilirsin ayrıca Mervanında o fotoğraflarında belli bir değişim yok nerdeyse. İyi ışık var. Onun yerine git bir spor salonuna yazıl. Temiz karbonhidrat alarak yeterli proteini alarak git ağırlık antrenmanı yap. günde 10-15 dakika kardiyo yapsan dahi çok daha iyi sonuç alırsın kardeşim benim.7 gün kilo verip karın kasların görsek.
Sonraki günler vücudun alması gereken protein vb. Şeyleri uygulamadan hesaplayıp ona göre yemek yiyerek devam etsek.
Profile Elon Musk koymakla , hevesli olmakla , kitaplara/dergilere bakmakla kültürlü veya teknoloji hakkında bilgili , her şeyden önemlisi adam olamazsın.Lan ben su diyetine başlıyorum dedim mi?
Bilgi,bilgi ok?
Bıktıysan yazma velet
Ben genelde evde çalışan biri için?Bu diyetten sonra yemek yemeye başladığında daha hızlı kilo alacağını düşünüyorum. Ayrıca herkesin vücudu aynı değil sen bu diyeti 7 gün yapınca Mervanın aldığı sonucu almayabilirsin ayrıca Mervanında o fotoğraflarında belli bir değişim yok nerdeyse. İyi ışık var. Onun yerine git bir spor salonuna yazıl. Temiz karbonhidrat alarak yeterli proteini alarak git ağırlık antrenmanı yap. günde 10-15 dakika kardiyo yapsan dahi çok daha iyi sonuç alırsın kardeşim benim.
Ne alaka ?Profile Elon Musk koymakla , hevesli olmakla , kitaplara/dergilere bakmakla kültürlü veya teknoloji hakkında bilgili , her şeyden önemlisi adam olamazsın.
Ben yeterince objektif konuştum. Hayalperest olacağına biraz realist olsan daha iyi olur. Hayatın için.Ben genelde evde çalışan biri için?
Evde şınav mekik çeken biri için beslenme programı nasıl olmalı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne alaka ?
Madem eleştiri yapacaksın objektif ol.
Zayıflamak evet.Zayıflamak istiyorsan ekmekden uzak dur yediğin yemeği biraz azalt abur cuburdan uzak dur çok yemek yiyorsan biraz kıs
Ne mesela ne yaptın?Ben yeterince objektif konuştum. Hayalperest olacağına biraz realist olsan daha iyi olur. Hayatın için.
Hem seni ilgilendirmez benim hayalperest olmam. Ben azından birşeyler yapmaya çalışıyorum.Ben yeterince objektif konuştum. Hayalperest olacağına biraz realist olsan daha iyi olur. Hayatın için.
Yani evet bir tık gözüküyor ben 15 kilo verdim olmayan kıyafetlerinin olması harika bir şey ve insanı gaza getiriyor ve kas için spor yapman gerekZayıflamak evet.
Birde kasların belli olmasını istiyorum aynada görebilmek istiyorum.
YouTube'un yarısı zayıflayın gözükür diyor bilemedim ki?
Ne mesela ne yaptın?
Zayıflamak ütopik bir şey mi?
Hayır. Sanki 838283 tane google araması yapmışsın da alt alta yazmışsın gibi konu açmaların hoş değil. Yaşına veriyorum.Zayıflamak evet.
Birde kasların belli olmasını istiyorum aynada görebilmek istiyorum.
YouTube'un yarısı zayıflayın gözükür diyor bilemedim ki?
Ne mesela ne yaptın?
Zayıflamak ütopik bir şey mi?