Neler Yeni

Su diyeti hakkındakiler?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
7 gün kilo verip karın kasların görsek.
Sonraki günler vücudun alması gereken protein vb. Şeyleri uygulamadan hesaplayıp ona göre yemek yiyerek devam etsek.
Bu diyetten sonra yemek yemeye başladığında daha hızlı kilo alacağını düşünüyorum. Ayrıca herkesin vücudu aynı değil sen bu diyeti 7 gün yapınca Mervanın aldığı sonucu almayabilirsin ayrıca Mervanında o fotoğraflarında belli bir değişim yok nerdeyse. İyi ışık var. Onun yerine git bir spor salonuna yazıl. Temiz karbonhidrat alarak yeterli proteini alarak git ağırlık antrenmanı yap. günde 10-15 dakika kardiyo yapsan dahi çok daha iyi sonuç alırsın kardeşim benim.

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Lan ben su diyetine başlıyorum dedim mi?
Bilgi,bilgi ok?
Bıktıysan yazma velet
Profile Elon Musk koymakla , hevesli olmakla , kitaplara/dergilere bakmakla kültürlü veya teknoloji hakkında bilgili , her şeyden önemlisi adam olamazsın.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Bu diyetten sonra yemek yemeye başladığında daha hızlı kilo alacağını düşünüyorum. Ayrıca herkesin vücudu aynı değil sen bu diyeti 7 gün yapınca Mervanın aldığı sonucu almayabilirsin ayrıca Mervanında o fotoğraflarında belli bir değişim yok nerdeyse. İyi ışık var. Onun yerine git bir spor salonuna yazıl. Temiz karbonhidrat alarak yeterli proteini alarak git ağırlık antrenmanı yap. günde 10-15 dakika kardiyo yapsan dahi çok daha iyi sonuç alırsın kardeşim benim.
Ben genelde evde çalışan biri için?
Evde şınav mekik çeken biri için beslenme programı nasıl olmalı peki?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Profile Elon Musk koymakla , hevesli olmakla , kitaplara/dergilere bakmakla kültürlü veya teknoloji hakkında bilgili , her şeyden önemlisi adam olamazsın.
Ne alaka ?
Madem eleştiri yapacaksın objektif ol.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Zayıflamak istiyorsan ekmekden uzak dur yediğin yemeği biraz azalt abur cuburdan uzak dur çok yemek yiyorsan biraz kıs

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Ben genelde evde çalışan biri için?
Evde şınav mekik çeken biri için beslenme programı nasıl olmalı peki?

Ne alaka ?
Madem eleştiri yapacaksın objektif ol.
Ben yeterince objektif konuştum. Hayalperest olacağına biraz realist olsan daha iyi olur. Hayatın için.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Zayıflamak istiyorsan ekmekden uzak dur yediğin yemeği biraz azalt abur cuburdan uzak dur çok yemek yiyorsan biraz kıs
Zayıflamak evet.
Birde kasların belli olmasını istiyorum aynada görebilmek istiyorum.
YouTube'un yarısı zayıflayın gözükür diyor bilemedim ki?

Ben yeterince objektif konuştum. Hayalperest olacağına biraz realist olsan daha iyi olur. Hayatın için.
Ne mesela ne yaptın?
Zayıflamak ütopik bir şey mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Ilk denemense 4 günlük bir deneme yapmalısın. Çünkü çok baş ağrısı yapar. 1 ay sonra 7 günlük yapabilirsin. Sonrasında ise çabuk yağa dönüşebilen yiyeceklerden uzak durman lazım. Pürelerle başlamalısın. Bağırsaklar yavaşladıgı için ani kontraksiyonlarda volvulus invaginasyon olma riski var. Vücut yağın 13 14den azsa kas kaybı yaşarsın. Yağ daha çoksa ilk etapta vücut onlara saldıracaktir. Ama esansiyel aa ler için illaki kas yıkımı meydana gelecektir. Günlük aktivitine bağlı olarak yıkım artar.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Hem seni ilgilendirmez benim hayalperest olmam. Ben azından birşeyler yapmaya çalışıyorum.
Başarılı oluyum ya da olmayayım deniyorum ve tekrar deniyorum.

ardaozal

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,493
İsim
Arda Özal
Zayıflamak evet.

Ne mesela ne yaptın?
Yani evet bir tık gözüküyor ben 15 kilo verdim olmayan kıyafetlerinin olması harika bir şey ve insanı gaza getiriyor ve kas için spor yapman gerek

Redmental

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,183
İsim
RML
Zayıflamak evet.

Ne mesela ne yaptın?
Hayır. Sanki 838283 tane google araması yapmışsın da alt alta yazmışsın gibi konu açmaların hoş değil. Yaşına veriyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,807
Üyeler
163,730
Son üye
Jaxiar
Top Bottom