Neler Yeni

Su diyeti hakkındakiler?

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ben genelde evde çalışan biri için?
Evde şınav mekik çeken biri için beslenme programı nasıl olmalı peki?
Evde çalışan içinde aynı aslında değişen bişey yok. Yumurta-Tavuk-Et-Balık veya protein değeri yüksek olan vegan yiyecekler. Karb olarakda bildiğimiz pirinç pilavı yiyebilirsin ama az miktarda. Şöyle örnek verirsem normalde yediğin 1 tabak pilavı gün içine yay ve öyle ye. Bol bol su iç. Youtube da evde yapılabilicek detaylı antrenman videoları var. Sadece şınav mekik çekme. Diğer kaslarını çalıştırabileceğin hareketlerde ekle programına. Bugün 15 şınav çektiysen bir sonraki antrenmanında 20 olsun ondan sonraki 25 olsun böyle arttır ki kaslarına bindirdiğin stres artsın. VE EN ÖNEMLİSİ YAĞLIYSAN KARDİYO YAP!

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Ilk denemense 4 günlük bir deneme yapmalısın. Çünkü çok baş ağrısı yapar. 1 ay sonra 7 günlük yapabilirsin. Sonrasında ise çabuk yağa dönüşebilen yiyeceklerden uzak durman lazım. Pürelerle başlamalısın. Bağırsaklar yavaşladıgı için ani kontraksiyonlarda volvulus invaginasyon olma riski var. Vücut yağın 13 14den azsa kas kaybı yaşarsın. Yağ daha çoksa ilk etapta vücut onlara saldıracaktir. Ama esansiyel aa ler için illaki kas yıkımı meydana gelecektir. Günlük aktivitine bağlı olarak yıkım artar.
4 gün denedim 2 gün geçti ve tekrar başladım.
Yağ oranınını dediniz sayıya düşürüp normal beslenmeme dönmek nasil olur sizce?
Çünkü günlük aktivitem hareketli geçiyor.
Olan yağlara oluyor gibi.
Günlük aktivite diyorsan yerimde durmuyorum.
Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır. Sanki 838283 tane google araması yapmışsın da alt alta yazmışsın gibi konu açmaların hoş değil. Yaşına veriyorum.
Bugün açtığım ilk konu?
Bu hafta açtığım 2. Konu (ilk konu ile bağlantılı ve net cevap alamadım)
Bende senin yaşına veriyorum.

Evde çalışan içinde aynı aslında değişen bişey yok. Yumurta-Tavuk-Et-Balık veya protein değeri yüksek olan vegan yiyecekler. Karb olarakda bildiğimiz pirinç pilavı yiyebilirsin ama az miktarda. Şöyle örnek verirsem normalde yediğin 1 tabak pilavı gün içine yay ve öyle ye. Bol bol su iç. Youtube da evde yapılabilicek detaylı antrenman videoları var. Sadece şınav mekik çekme. Diğer kaslarını çalıştırabileceğin hareketlerde ekle programına. Bugün 15 şınav çektiysen bir sonraki antrenmanında 20 olsun ondan sonraki 25 olsun böyle arttır ki kaslarına bindirdiğin stres artsın. VE EN ÖNEMLİSİ YAĞLIYSAN KARDİYO YAP!
Kızacaksın ama
Kardiyo yerine direkt o yağları su orucu ile eritsem.
Daha mantıklı değil mi?
(Sadece 7 gün)

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Teşekkürler.
İkincisi için en az 1 ay ara vermen lazım. Ne kadar güzel beslensen de psikolojini üst düzey tutsan da vücut ister istemez strese girer. İkinciyi erken yapmak bazal metabolizmayı yavaşlatır. Eğer Hızlandıramazsan ömür boyu düşük kalma riski var. Açıkçası ben olaya spor olarak değil bir hekim olarak yaklaşıyorum. Beslenme konusunda bir diyetisyenden fikir almalısın. Ama genel görüş olarak 40 40 20 yapman ve yeşil sebzs ağırlıklı beslenmek su orucundan sonra faydalı

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
İkincisi için en az 1 ay ara vermen lazım. Ne kadar güzel beslensen de psikolojini üst düzey tutsan da vücut ister istemez strese girer. İkinciyi erken yapmak bazal metabolizmayı yavaşlatır. Eğer Hızlandıramazsan ömür boyu düşük kalma riski var. Açıkçası ben olaya spor olarak değil bir hekim olarak yaklaşıyorum. Beslenme konusunda bir diyetisyenden fikir almalısın. Ama genel görüş olarak 40 40 20 yapman ve yeşil sebzs ağırlıklı beslenmek su orucundan sonra faydalı
Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Teşekkürler.

Bugün açtığım ilk konu?
Bu hafta açtığım 2. Konu (ilk konu ile bağlantılı ve net cevap alamadım)
Bende senin yaşına veriyorum.

Kızacaksın ama
Kardiyo yerine direkt o yağları su orucu ile eritsem.
Daha mantıklı değil mi?
(Sadece 7 gün)
Eğer kardiyo yapmaya eriniyorsan boşver su orucuda yapma. Çünkü zayıflasan bile devamını getiremezsin. Yanlış anlama beni lütfen.
Sana söylediklerim su orucundan çok daha iyi ve çok daha rahat ve aynı zamanda kas kaybı değil kas kütlene + koyuyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Ogün Ulaş Dedeler
İlgilendiği Kategoriler
Ultimate Team, Real Time Strategy, Drum, F1
Teşekkürler önerinizi dikkate alacağım
Sana ve genel bir öneri çoğu tıp fakültesinde spor fizyolojisi bölümü var. Gidip bazal metobalizmani ölçtürüp hangi hareketleri kaç set kaç tekrar yapacağını hesaplatabilirsin. Çoğu sporla uğraşan kızacaktrı ama market tavuğu yemeyin. Onları hızla büyümesi için ostrojenle büyütüyorlar. Bu da erkeklerde yağın erkek tipi depolanmasından kadın tipi depolanmasina doğru değiştiriyor. Bu da spor yapıyorum hala kaslarım ortaya çıkmadı muhabbetlerine yol açıyor. Hindi ördek gibi diğer beyaz etlere de yonebilirsiniz

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Su diyeti için 18 yaş ve üzeri olmanız lazım. Bir de çocuk falan olmaması lazım evde. Daha detayları var ama ben bilmiyorum.

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Teşekkürler hepinize

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri