Neler Yeni

Şu durumda bilgisayar toplamalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Batu
Selam dostlar geçen aylarda kasım indirimlerini bütçem olmadığı için kaçırmak durumunda kaldım. Bahar döneminde şu zamanda elimde 50 bin tl gibi bir bütçe biriktirebildim. Ancak konu açmadan önce biraz araştırma yaptım bundan 3-4 ay önce 35-40k arasına toplanabilen bir sistem şu anda 50k'yı bulabiliyor. Bu durumda ne yapmalıyım elimdeki bütçe ile sistem toplamalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? İndirim olur mu veyahut olursa en yakın hangi tarihte indirim olabilir bilgisi olan var mı?

toltec6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Taha Ilgar
Bekleme topla. İndirim işi tamamen şansken bindirim işi her gün var. Geçenlerde vatanın sattığı 4060lı bedava sistemi hangimiz bekliyorduk ki? Dolar şu anda baskılanıyor. Bırak baskının kaldırılmasını biraz esnetilse dahi dolar uçuşa geçecek.

MiedoTR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Mustafa Koç
Selam dostlar geçen aylarda kasım indirimlerini bütçem olmadığı için kaçırmak durumunda kaldım. Bahar döneminde şu zamanda elimde 50 bin tl gibi bir bütçe biriktirebildim. Ancak konu açmadan önce biraz araştırma yaptım bundan 3-4 ay önce 35-40k arasına toplanabilen bir sistem şu anda 50k'yı bulabiliyor. Bu durumda ne yapmalıyım elimdeki bütçe ile sistem toplamalı mıyım yoksa biraz daha beklemeli miyim? İndirim olur mu veyahut olursa en yakın hangi tarihte indirim olabilir bilgisi olan var mı?
haftaya rtx5070in yeni modelleri gelecek fiyatlar düşebilir. Ama bunun haricinde bu ülkede fiyatlar hiç bir zaman düşmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,858
Üyeler
170,628
Son üye
TrenDE24000
Top Bottom