1 numara daha ilgi çekiciSizce figürler iyi mi bakar mısınız ?
Kulaklık stantımın fotosunu alta bıraktım. Oradaki boşluğa yandaki figürü almayı düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Monitörümün sağına 1 adet ve soluna 1 adet olmak üzere 2 figür alacam fakat karar veremedim. Hangileri iyi gider sizce ?
1
Alıntıyı görüntüle**,
2
Alıntıyı görüntüle
3
Alıntıyı görüntüle
4
Alıntıyı görüntüle
5
Alıntıyı görüntüle
Hocam küçük erkek olan cepte zaten onu alacam. Diğer yansıttığınız kadın figürünün yanına 1 figür daha seçer misiniz ? Birini monitörümün bi tarafına diğerini diğer tarafına koyacam çünkü.
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.bu tarz şeyler hoşuma gider 1 numarayı beğendim
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.1 numara daha ilgi çekici
Temuya anime figürü yaz çıkıyor hocamlink var mı
2 numara diyebilirimHocam küçük erkek olan cepte zaten onu alacam. Diğer yansıttığınız kadın figürünün yanına 1 figür daha seçer misiniz ? Birini monitörümün bi tarafına diğerini diğer tarafına koyacam çünkü.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.
Temuya anime figürü yaz çıkıyor hocam
Hocam 2 tane seçer misiniz rica etsem.Zevkin uyuşuyor ise tabii ki alınır güzel gözüküyor
knk diğerleri cokda iyi değil sen başka bulup gönder fotolarını mümkünse siyah-beyaz figür sec diğerleri renkler olmaz yakışmazHocam küçük erkek olan cepte zaten onu alacam. Diğer yansıttığınız kadın figürünün yanına 1 figür daha seçer misiniz ? Birini monitörümün bi tarafına diğerini diğer tarafına koyacam çünkü.
Temuya anime figürü yaz çıkıyor hocam
Bu ikisi hocam benceHocam 2 tane seçer misiniz rica etsem.
Hocam tamam ben bi tekrardan bakayim ozaman buldukça buraya atarım. Fakat 1 numaranın yanına 2 numara yakışır diye düşünmüştüm aslında. 2 numara kötü mü ?knk diğerleri cokda iyi değil sen başka bulup gönder fotolarını mümkünse siyah-beyaz figür sec diğerleri renkler olmaz yakışmaz
knk iki güzel fakat kılıcı cok sıkıntı yaratır kılıcından dolayı onu beğenmedim yoksa tasarımı onunda müqHocam tamam ben bi tekrardan bakayim ozaman buldukça buraya atarım. Fakat 1 numaranın yanına 2 numara yakışır diye düşünmüştüm aslında. 2 numara kötü mü ?