- Konu Sahibi Konu Sahibi
Müq diyorsan sana güveniyorum hocam alayim geçeyim ozamanknk iki güzel fakat kılıcı cok sıkıntı yaratır kılıcından dolayı onu beğenmedim yoksa tasarımı onunda müq
Müq diyorsan sana güveniyorum hocam alayim geçeyim ozamanknk iki güzel fakat kılıcı cok sıkıntı yaratır kılıcından dolayı onu beğenmedim yoksa tasarımı onunda müq
1. figür çok güzel dediğimiz gibi herkes aynı fikirdeymiş. bulamassaniz veya uğraşmak istemesseniz 2 de fena değilMüq diyorsan sana güveniyorum hocam alayim geçeyim ozamanZaten temuyu altına üstüne getirdim doğru düzgün figür bulamadım. Gene bulursam bu gece atarım hocam. Bu arada biri 22 cm diğeri 27 cm. Monitörün sağında ve solunda bu şekilde 5 cm uzunluk farkıyla durması estetik olarak çirkin durur mu hocam ?
durur 5cm fark cok 1-2 olsa tmm derdimde aynı boyda bakMüq diyorsan sana güveniyorum hocam alayim geçeyim ozamanZaten temuyu altına üstüne getirdim doğru düzgün figür bulamadım. Gene bulursam bu gece atarım hocam. Bu arada biri 22 cm diğeri 27 cm. Monitörün sağında ve solunda bu şekilde 5 cm uzunluk farkıyla durması estetik olarak çirkin durur mu hocam ?
Müq diyorsan sana güveniyorum hocam alayim geçeyim ozamanZaten temuyu altına üstüne getirdim doğru düzgün figür bulamadım. Gene bulursam bu gece atarım hocam. Bu arada biri 22 cm diğeri 27 cm. Monitörün sağında ve solunda bu şekilde 5 cm uzunluk farkıyla durması estetik olarak çirkin durur mu hocam ?
aynısını beğenip atmışım hahaha pardondurur 5cm fark cok 1-2 olsa tmm derdimde aynı boyda bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
knk buna bak buda güzel
Bunu kesin alıyorum zaten. Monitörümün bi tarafına koyacam. Bir de monitörün diğer tarafına koyacak figür bakıyorum şuan bir yandan temudan. 22 cm civarı bir şey lazım hocam. Vaktiniz varsa 2 dakika siz de bakabilir misiniz rica etsem. Minnettar olurum size gerçekten.
Hocam 22 cm civarı bir şey lazım. Ayakta duran anime karakteri tarzında bir şey.HDJDDNFKDKDKD. İnanılmaz anime figürü diye arattım ilk ilgimi çekip tıkladığımfotoğraf 1 numaradaki oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzel göründü gözüme
2 ve 5 bence , 1 i saymıyorum Albedo karakterinden nefret ederimMonitörümün sağına 1 adet ve soluna 1 adet olmak üzere 2 figür alacam fakat karar veremedim. Hangileri iyi gider sizce ?
1
Alıntıyı görüntüle**,
2
Alıntıyı görüntüle
3
Alıntıyı görüntüle
4
Alıntıyı görüntüle
5
Alıntıyı görüntüle