Şu figürler nasıl sizce ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
Monitörümün sağına 1 adet ve soluna 1 adet olmak üzere 2 figür alacam fakat karar veremedim. Hangileri iyi gider sizce ?

1
4.png
**,
2

3.png

3
5.png

4

6.png

5

7.png

Ekler

• 1.png
    1.png
    403.6 KB · Hit: 64
  • 2.png
    2.png
    161.8 KB · Hit: 26
  • 3.png
    3.png
    246.7 KB · Hit: 30
  • 4.png
    4.png
    203.1 KB · Hit: 26
  • 2.png
    2.png
    223.3 KB · Hit: 65
Son düzenleme:
bu tarz şeyler hoşuma gider 1 numarayı beğendim

Sizce figürler iyi mi bakar mısınız ?

Kulaklık stantımın fotosunu alta bıraktım. Oradaki boşluğa yandaki figürü almayı düşünüyorum.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Monitörümün sağına 1 adet ve soluna 1 adet olmak üzere 2 figür alacam fakat karar veremedim. Hangileri iyi gider sizce ?

1
Alıntıyı görüntüle**,
2

Alıntıyı görüntüle

3
Alıntıyı görüntüle

4

Alıntıyı görüntüle

5

Alıntıyı görüntüle
1 numara daha ilgi çekici

Hocam küçük erkek olan cepte zaten onu alacam. Diğer yansıttığınız kadın figürünün yanına 1 figür daha seçer misiniz ? Birini monitörümün bi tarafına diğerini diğer tarafına koyacam çünkü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu tarz şeyler hoşuma gider 1 numarayı beğendim
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.

1 numara daha ilgi çekici
1 numaranın yanına 1 tane daha seçer misiniz monitörümün bir sağına bir soluna koyacam çünkü.

Temuya anime figürü yaz çıkıyor hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Hocam küçük erkek olan cepte zaten onu alacam. Diğer yansıttığınız kadın figürünün yanına 1 figür daha seçer misiniz ? Birini monitörümün bi tarafına diğerini diğer tarafına koyacam çünkü.

2 numara diyebilirim

knk diğerleri cokda iyi değil sen başka bulup gönder fotolarını mümkünse siyah-beyaz figür sec diğerleri renkler olmaz yakışmaz

knk diğerleri cokda iyi değil sen başka bulup gönder fotolarını mümkünse siyah-beyaz figür sec diğerleri renkler olmaz yakışmaz
Hocam tamam ben bi tekrardan bakayim ozaman buldukça buraya atarım. Fakat 1 numaranın yanına 2 numara yakışır diye düşünmüştüm aslında. 2 numara kötü mü ?

Hocam tamam ben bi tekrardan bakayim ozaman buldukça buraya atarım. Fakat 1 numaranın yanına 2 numara yakışır diye düşünmüştüm aslında. 2 numara kötü mü ?
knk iki güzel fakat kılıcı cok sıkıntı yaratır kılıcından dolayı onu beğenmedim yoksa tasarımı onunda müq

Geri