medusa1
80+
X870-A alırsam sistemi de aynı şekilde komple beyaz toplarım. Hero olanı alırsam da komple siyah toplarım.
yani renk olarak derseniz tercih meselesi bana göre mesela beyaz sistemler daha iyi duruyor sizin seçiminiz o ama anakart özelikleri olarak 870e teknolojiler olarak biraz daha iyi ama ikiside zaten mükemmel kartlar yani sizin terccihinizX870-A alırsam sistemi de aynı şekilde komple beyaz toplarım. Hero olanı alırsam da komple siyah toplarım.
Kasanız komple siyahsa rog strixin siyah modelini alabilirsiniz. Bütçeniz cebinize kalır ikiside son seviye anakart zaten.
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
ASUS ROG STRIX X870-F GAMING WIFI 8000MHz OC DDR5 Soket AM5 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat seçenekleri ile ROG STRIX X870-F GAMING W ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam tercih meselesi zaten fakat ben sizin fikrinizi merak ediyorum. Yerimde olsanız ne yapardınız yani ? İkisi de üst seviye anakartlar ama şöyle bir fark var. Beyaz olan model daha ucuz ve onu seçersem beyaz toplayabilirim ve daha güzel gözükür okey buraya kadar. Fakat siyah olan anakart baya iyi bir şey. Ve bu anakartta Q-CODE mevcut. Yani olası bir arıza durumunda sorunlu parçayı direkt tespit edebilecem. Kafam karışık o yüzden. Beyaz olan renk olarak cezbediyor. Siyah olan ise şu Q-CODE mevzusu yüzünden cezbediyor. Ne yapsam bilemedim.yani renk olarak derseniz tercih meselesi bana göre mesela beyaz sistemler daha iyi duruyor sizin seçiminiz o ama anakart özelikleri olarak 870e teknolojiler olarak biraz daha iyi ama ikiside zaten mükemmel kartlar yani sizin terccihiniz
870e olan modelde nitropath DRAM de var ayrıca biraz daha 600mhz kadar bellek hızı ve 870 e modelde VRM 22 faz 870 a da 20 faz kısaca faz ne kadar fazla ise işlemcinin overclockta daha stabil olmasını sağlar en kabaca anlatımıyla bunlar harici 870e daha fazla m2 ve sata ssd girişine sahip ve 870e wifi olarak daha iyi verisel olarak yani ben olsam siyahda toplardım ya .d(nimet seçilmez )Anlamadım hocam dediğinizi. Kasayı daha toplamadım. Anakarta göre kasa toplayacam. Yani o üstteki anakartlardan x870A olanı alırsam kasayı da ona göre beyaz toplayacam. Crosshair olanı seçersem de kasayı ona göre siyah toplayacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam tercih meselesi zaten fakat ben sizin fikrinizi merak ediyorum. Yerimde olsanız ne yapardınız yani ? İkisi de üst seviye anakartlar ama şöyle bir fark var. Beyaz olan model daha ucuz ve onu seçersem beyaz toplayabilirim ve daha güzel gözükür okey buraya kadar. Fakat siyah olan anakart baya iyi bir şey. Ve bu anakartta Q-CODE mevcut. Yani olası bir arıza durumunda sorunlu parçayı direkt tespit edebilecem. Kafam karışık o yüzden. Beyaz olan renk olarak cezbediyor. Siyah olan ise şu Q-CODE mevzusu yüzünden cezbediyor. Ne yapsam bilemedim.
bana kalsa bu kadar bütçesi var toplamışken beyaz toplasın benim sisyah sistemim var ama beyaz isteridm yani tabii ki renkler tartışılmaz ama bana göre beyaz 10 tık önde870e olan modelde nitropath DRAM de var ayrıca biraz daha 600mhz kadar bellek hızı ve 870 e modelde VRM 22 faz 870 a da 20 faz kısaca faz ne kadar fazla ise işlemcinin overclockta daha stabil olmasını sağlar en kabaca anlatımıyla bunlar harici 870e daha fazla m2 ve sata ssd girişine sahip ve 870e wifi olarak daha iyi verisel olarak yani ben olsam siyahda toplardım ya .d(nimet seçilmez )
Hocam q-code sizin ne işinize yarayacak ? Sürekli parça değiştirip testmi yapacaksınız ? Eğer öyleyse q-code olanı tercih edin değilse boşuna masraf yapmayın.Hocam bu anakartta Q-CODE mevcut değil. O yüzden bunu elemiştim.
Hocam tercih meselesi zaten fakat ben sizin fikrinizi merak ediyorum. Yerimde olsanız ne yapardınız yani ? İkisi de üst seviye anakartlar ama şöyle bir fark var. Beyaz olan model daha ucuz ve onu seçersem beyaz toplayabilirim ve daha güzel gözükür okey buraya kadar. Fakat siyah olan anakart baya iyi bir şey. Ve bu anakartta Q-CODE mevcut. Yani olası bir arıza durumunda sorunlu parçayı direkt tespit edebilecem. Kafam karışık o yüzden. Beyaz olan renk olarak cezbediyor. Siyah olan ise şu Q-CODE mevzusu yüzünden cezbediyor. Ne yapsam bilemedim.
Hocam sürekli parça değiştirmeyecem tabi fakat sorun yaşadığım zaman neyden kaynaklı olduğunu kolayca bulabilmek istiyordum. Önemsiz diyorsanız o halde x870-a alıp geçeyim.Hocam q-code sizin ne işinize yarayacak ? Sürekli parça değiştirip testmi yapacaksınız ? Eğer öyleyse q-code olanı tercih edin değilse boşuna masraf yapmayın.
Bana kalırsa önemsiz. Benim anakartımda led ışık var o yanıyor bi sorun olduğunda. Sizin alacağınızda da vardır büyük ihtimal.Hocam sürekli parça değiştirmeyecem tabi fakat sorun yaşadığım zaman neyden kaynaklı olduğunu kolayca bulabilmek istiyordum. Önemsiz diyorsanız o halde x870-a alıp geçeyim.