Yardım Şu ikisi alınır mı ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Mouse pad gayet iyi hocam ancak klavye olarak bu fiyata daha güzel asus rog serisi klavyeler mevcut diğer modellere de bak derim.
Sipariş geçecem bunları. Nasıl sizce alınır mı ?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%65 şart değilse Rog strix scope II almanızı öneririm.

• Beğen
Mouse pad gayet iyi hocam ancak klavye olarak bu fiyata daha güzel asus rog serisi klavyeler mevcut diğer modellere de bak derim.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

%65 şart değilse Rog strix scope II almanızı öneririm.
hocam açıkçası klavyeyi seçerken gecikme değerine göre seçtim. şu fotoğrafa bakar mısınız 3. sırada yer alıyor. Bu yüzden almak istemiştim

Ekler

• 1.png
    1.png
    271.9 KB · Hit: 25
Hocam çok profesyonel oynamıyorsanız 8k ile 1k arasında aman aman bir fark yok. Ben hem rahatlık hemde teknolojik olarak daha iyisini önerdim tercih size kalmış.
hocam açıkçası klavyeyi seçerken gecikme değerine göre seçtim. şu fotoğrafa bakar mısınız 3. sırada yer alıyor. Bu yüzden almak istemiştim

• Beğen
yani yine verilmez bence aula f99 gibi klavyeler daha hoş olur
bu hotswap niye bu kadar önemli hocam ? Mesela aldığım klavyenin hotswap'ı yok diyelim. Garantisi bitti ve switchlerden biri arızalandı diyelim. Aldığım yerin servisine gönderip parasıyla yaptıramaz mıyım ?

bu hotswap niye bu kadar önemli hocam ? Mesela aldığım klavyenin hotswap'ı yok diyelim. Garantisi bitti ve switchlerden biri arızalandı diyelim. Aldığım yerin servisine gönderip parasıyla yaptıramaz mıyım ?
orası servisten servise degişir önemli alırsın bi degiştirirsin sıkılırsın yada bozulur alırsın bi sette daha takarsın güzel bir iş

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,979
Üyeler
183,196
Son üye
özgüç55
Geri