Neler Yeni

Yardım Şu klavye alınır mı ?

medusa1

80+

RS7 - Beyaz olanı almayı düşünüyorum.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
sizin sorudan alakasız ama bilen çıkar belki bu klavyenin kendi sitesinde rgb ve Non-backlit olarak 2 tane satılıyor ve rgb modelinde ekstra olarak şeffaf tuşlar geliyor wraithte satılanlarda düz rs7 veya pro modelinde var mı acaba

1729713565390.png

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizin sorudan alakasız ama bilen çıkar belki bu klavyenin kendi sitesinde rgb ve Non-backlit olarak 2 tane satılıyor ve rgb modelinde ekstra olarak şeffaf tuşlar geliyor wraithte satılanlarda düz rs7 veya pro modelinde var mı acaba

Alıntıyı görüntüle
Ben de tam olarak bunu sorguluyordum hocam. Wraith sitesinde satılan pro olmayan versiyon rs7 - beyazı almayı düşünüyorum. Kendi sitesinde pro olan ile normal olan rgb versiyonlusu rapid trigger olarak aynı seviyede fakat pro olmayanın RGB'siz olanı rapid trigger olarak daha kötü. Kafam karıştı valla

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Ben de tam olarak bunu sorguluyordum hocam. Wraith sitesinde satılan pro olmayan versiyon rs7 - beyazı almayı düşünüyorum. Kendi sitesinde pro olan ile normal olan rgb versiyonlusu rapid trigger olarak aynı seviyede fakat pro olmayanın RGB'siz olanı rapid trigger olarak daha kötü. Kafam karıştı valla
youtubeda bi videonun yorumlarında pro ve düz arasında dediğiniz muhabbetin pro versiyonunda daha iyi denildiğini gördüm ama pek bi bilgim yok kafam şu tuşlara takıldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

wraith desteğe yazsamda bir şey bildikleri yok yanlış bilgi veriyorlar

medusa1

80+
youtubeda bi videonun yorumlarında pro ve düz arasında dediğiniz muhabbetin pro versiyonunda daha iyi denildiğini gördüm ama pek bi bilgim yok kafam şu tuşlara takıldı
Yarın canlı destekten wraith'e soracam hocam siz de sorun.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Yarın canlı destekten wraith'e soracam hocam siz de sorun.
bildiklerini sanmam muhtemelen mail atılmasını istiyicekler bana cevap verirler mi emin bile değilim zamanında bunların yanlış söylemesine keycaps ve klavye almıştım uyumlu diye uyumlu çıkmayıp iade etmiştim bakmaya bilirler bana :D

medusa1

80+
Hocam wraithe yazdınız mı kaç gündür aklımda ama unutuyorum yazmayı akşam kapanınca hatırlıyorum
Hocam extra şeffaf tuşlar geliyor mu sormadım ama normal olanı da rgb'ymiş pro olanı da. Ben de pro olanı almaya karar verdim. Aldıktan sonra gelince tuşlar hakkında bilgilendiririm sizi. 15 kasımda sipariş geçecem

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Hocam extra şeffaf tuşlar geliyor mu sormadım ama normal olanı da rgb'ymiş pro olanı da. Ben de pro olanı almaya karar verdim. Aldıktan sonra gelince tuşlar hakkında bilgilendiririm sizi. 15 kasımda sipariş geçecem
Hocam o vakte kadar stok kalır mı bilmiyorum bilgilendirirseniz iyi olur ama aşırı kararsız kaldım geri akko modellerini görünce hala daha emin olamıyorum

medusa1

80+
Hocam o vakte kadar stok kalır mı bilmiyorum bilgilendirirseniz iyi olur ama aşırı kararsız kaldım geri akko modellerini görünce hala daha emin olamıyorum
Valla ben işin teknik kısmındayım ve şuan piyasadaki en iyi klavye bu hocam. Wootingi bile geçiyor. İyi düşünün.

pyrex0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Kaan Çiflikoğlu
Valla ben işin teknik kısmındayım ve şuan piyasadaki en iyi klavye bu hocam. Wootingi bile geçiyor. İyi düşünün.
Açıkçası şöyle şuan kullandığım klavyeden bu tarz klavyeler benim için evrim geçirmek gibi olucak daha önceden akko mod007 modelini denedim o kadar üst ki benim için tuşlar hassas olduğundan alışamamıştım bunları isteme sebebimde tamamen görüntüden dolayı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,033,637
Üyeler
163,859
Son üye
bunstep