Neler Yeni

ŞU KONU İLE İLGİLİ BİRAZ SOHBET LAZIM..

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdullah Çetin
Hiçbir şey yapmadan böyle indirimli ürünler alabiliyorsak, bir de birlikte ürün fiyatlarına tepki göstersek daha ne kadar düşerler merak ediyorum..?

(Sadece Örnek)
Sizi bilmem ama zincir marketteki bir üründe 165TL yazan yere çizik atılıp 90TL etiket fiyatı koyulunca enayi gibi hissediyorum..
(Kontrol ettim T.E.T.T zamanına 3.5 ay falan var..)
Ülkede farkındalık diye bir şey yok..
Ampul'e laf ediyoruz ama bizimkide yanmıyor.. 🙃

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Hiçbir şey yapmadan böyle indirimli ürünler alabiliyorsak, bir de birlikte ürün fiyatlarına tepki göstersek daha ne kadar düşerler merak ediyorum..?

(Sadece Örnek)
Sizi bilmem ama zincir marketteki bir üründe 165TL yazan yere çizik atılıp 90TL etiket fiyatı koyulunca enayi gibi hissediyorum..
Hocam bu toplum 165lik ürüne 500-1000 tl desen bile alır alcaklar var kimse hiç bir şeye ses çıkartmadıkca herkes gelen zamlara boyun eğdikçe dün olanları yarın unuttukça biraz zor gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Abdullah Çetin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu toplum 165lik ürüne 500-1000 tl desen bile alır alcaklar var kimse hiç bir şeye ses çıkartmadıkca herkes gelen zamlara boyun eğdikçe dün olanları yarın unuttukça biraz zor gibi
Ülkenin balık hafızası bizi bizden alıyor zaten..

kategori seçimi ne için?

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ahmet Taşlıova

(Sadece Örnek)
Sana tüm alanlarda yaşadıklarımız adına ve TR ye özel tek bir şey söyleyeceğim: Pahalı kalitesizlik / kalitesiz insan cahiliyesi dönemi... Tarih her zaman tekerrürden ibarettir.....

M.Light

80+
Fiyat algısı nasıl bozulduysa artık..
Şu an gitsem 2 külah dondurma alsam 200tl deseler çıkarır veririm.
Bide yalarken içimden vay be topu 100 TL olmuşmu falan derim.
Neyi yaladığımız belli değil!

Mert_007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Mert_007
Discord
Mert_Aga_007#2490
Fiyat algısı nasıl bozulduysa artık..
Şu an gitsem 2 külah dondurma alsam 200tl deseler çıkarır veririm.
Bide yalarken içimden vay be topu 100 TL olmuşmu falan derim.
Neyi yaladığımız belli değil!
Zincir hamburgercilerdeki karnım doysun yeter diyeceğimiz menü 300tl nin altinda değil ama yan köşedeki dönerci de tavuk zurna döner 110tl o da kafamı allak bullak ediyor baska restorantlarla kıyaslayınca hamburgerciler ucuz dönerciyle kıyaslayınca ateş pahası aynı şekilde Abdullah abinin geçen paylaştığı 1350w psu 7k için bedava gibi geliyor artık

Top Bottom