Neler Yeni

Şu mouse'u almak istiyorum ama boykottayım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Yuzarsef
elimden geldiğince ç*n yazısının olduğu her şeyden uzak duruyorum ve bunu sonuna kadar devam ettiricem bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok kendi irademle uzak durmam benim için yeterli
çin yazısından uzak duruyorsun örneğin kıyafeti lcw den aldın TR yazıyor fakat onun ham maddeleri çin den üretim yaptıkları makineler çin den ve daha neler neler.

Sergeant Cross

80+ Bronze
bilmeden kullandıklarıma yapacak bir şeyim yok reis alırken araştırıyorum markasını satıcısını vs. ha ufak tefek parçaları ordandır ona bir şey yapamam ayrıca satın aldığım ürünü farklı bir ülke tedarik ediyorsa soruın yok param ona gitsin
İstersen alma, takas yapmaya çalış. %90 kullandığın ürünleri Çin üretiyor zaten bu durumda yapabilecek bir şey yok

Useless

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Burak K.
çin yazısından uzak duruyorsun örneğin kıyafeti lcw den aldın TR yazıyor fakat onun ham maddeleri çin den üretim yaptıkları makineler çin den ve daha neler neler.
diyorum ya gördüğümle yapıyorum bilmeden veya görmediğim parçalarını malzemelerini kullanmam benim elimde değil elimde olduğunca kullanmamaya çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,242
İsim
Yuzarsef
diyorum ya gördüğümle yapıyorum bilmeden veya görmediğim parçalarını malzemelerini kullanmam benim elimde değil elimde olduğunca kullanmamaya çalışıyorum
ben sana yardımcı olmak isterim. Hayata yeni başlayanlar için craft defteri var internette büyük ihtimal oda çinlilerin eseri olacak fakat 1 kere alırısn. Devamında dağda falan yaşarsın çin den bişi almayarak. Şaka maka bi yana o markaya el sürmen destek demek zaten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom