Süre benim için pek problem değil beklerim de. Yeni çıkacak işlemci fiyatları ? Bu yetmez gibi yeni Am5 destekli anakart fiyatları üstüne DDR5 Ram fiyatları? Bunlarıda düşünmek gerek. Zaten parça parça aldığım için bu ay güç kaynağı ya da kasa almayı düşünüyorumB550 bile yeter, X570'e çok fazla Gen4 ve İ/O kullanmıyacağın sürece pek gerek yok.
Ryzen 6000 2022 ortası gibi geleceğini düşünüyorum yani en azından bi 6-7 Ay, @bana beko derler
en ucuz anakart 3400 lira ve o da en dandiğiŞuan toplayacaksan artık 5000 serisi alınmaz, 12700K ve ddr4 ram al daha iyi
bişey olmazen ucuz anakart 3400 lira ve o da en dandiği
enayi misin hoca niye fazladan para veriyon aynı performansabişey olmaz
Onu geçtim DDR4 ile kulalndığında fark %5-10 falan oluyor yani neredeyse yok. Nesil atlamaya rağmen sanki sadece overclock yapmış gibi oluyor.en ucuz anakart 3400 lira ve o da en dandiği
confrank intel damarı kabarmış 3000 liraya 10850k alamadı ya içinde kaldıOnu geçtim DDR4 ile kulalndığında fark %5-10 falan oluyor yani neredeyse yok. Nesil atlamaya rağmen sanki sadece overclock yapmış gibi oluyor.
DDR5 Z690 alıyorsa 4 ile 3'ün yeri değişmesi laızm hocam.en ucuz anakart 3400 lira ve o da en dandiği
evet bu da ddr4