Neler Yeni

Su630 Yazma Sorunu ÇÖZÜMÜ.

Tera

80+
1 ayda %80 sağlığının gitmesi çok kötü olmuş. Kendi programından firmware güncellemesi yapmayı deneyebilirsin :)

1612979556618.png

1612979635009.png

1612979263413.png

Güncellemeyi yaptıktan sonra CrystalDiskMark, AS SSD ve HD Sentinel testlerini buraya at.

Not: Veri kaybından ben sorumlu değilim.

Son düzenleme:

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Aralıkta laptop için almıştım 240gb adata su630 modelini. Hiç testte etmemiştim açıkçası vay be yağ gibi akıyor diyordum. Neyse yakın zamanda kasa dizdim ve demin aklıma geldi dedim bir test edeyim nedir? ne değildir? diye. Sonuçlar ortada. Okuma da sorun yok tüm olay Yazma da.
CrystalDisk Sonucu
Alıntıyı görüntüle

AS SSD Sonucu
Alıntıyı görüntüle

Bu da HD Sentinel Sağlığı
Alıntıyı görüntüle

Ben bunu Aralıkta almıştım.Ne yapmalıyım? Ayrıyeten 1tb harddiskim var ama windows ssdye kuruluydu. Nasıl bir yol izlemeliyim? Garantiye mi yollayım?
Kronik sorunu var bu fiyat aralığında değiştirirseniz samsung ve patriot burst alın değiştirmezler kullanıcı hatası der yollarlar

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Soner
Kronik sorunlu ssd o, başka bir ssd ile değişin.

Kronik sorunlu o ssd zaten ondandır

O zaten olan bir sorunu.
Keşke bize soraymışsınız almadan.
Geçmiş olsun.

Bişey değişmez bütün adata su 630 ssd leri sorunlu. Düzgün bir ssd ile değişmeniz gerek.

Bir çözüm olur mu bilemem ama böyle bir ihtimal varsa değerlendirmek en mantıklısı.

Zaten kronik sorunlu SSD

kurulumlarda vs işine yarar. Değiştirmeniz daha sağlıklı.

1 ayda %80 sağlığının gitmesi çok kötü olmuş. Kendi programından firmware güncellemesi yapmayı deneyebilirsin :)

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Güncellemeyi yaptıktan sonra CrystalDiskMark, AS SSD ve HD Sentinel testlerini buraya at.

Not: Veri kaybından ben sorumlu değilim.

Kronik sorunu var bu fiyat aralığında değiştirirseniz samsung ve patriot burst alın değiştirmezler kullanıcı hatası der yollarlar

Yolla. Yenisini gönderirler muhtemelen. Gönderdikleri zaman satarsın ve daha iyi bir ssd alırsın.
Arkadaşlar bir video da gördüm ve regedit üzerinden bir iki ayar yaptım ve sanırım düzeldi :D :D
131.jpg

Top Bottom