Neler Yeni

Şuan hazır sistemler hakkında yardım lazim bilgisi olan bakabilirmi

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Bütçe
4500
Merhabalar şuan güzel sistem öneriniz varmı . Bütçe maks 4500. Vatanda 4300 e MSI 1650 super gaming x li sistemler var sizcede iyi deilmi kötü yanı ssd si yok bunun farkındayım.b450 anakart almaya çalışıyorum İncehesap ve game garaj da çok iyi sistemler var hangisi ni önerirsiniz?

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Abi o zaman bi sistem önerirmisin hem vatandan alma diy8sun da diğer siteler de 6 ay taksit yapınca fiyat artıyor vatanda sabit
Fiyat olarak Vatan 1000 kat daha pahalı. Ayrıca bilgisayarının başına bir şey geldiği zaman yardımcı olmayı bırak, bir şey bile yapamıyorlar. Şu rehbere bakmanızı öneririm.

Son düzenleme:

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum fiyat olarak Vatan 1000 kat daha pahalı. Ayrıca bilgisayarının başına bir şey geldiği zaman yardımcı olmayı bırak, bir şey bile yapamıyorlar. Şu rehbere bakmanızı öneririm.

Abi ben he0 vatan güvenilir diye dusunuyodum game garaj i düşük buluyorum emin olamadım palit 1650 super lere

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Game Garaj çok uzun süredir bu piyasada. Sadece başka bir ad ile piyasada şuan. Güvenebilirsiniz. Ve tekrardan diyorum, Vatandan sistem almayın.
Harbiden neden yani sana diyorum ki 6 taksit alsam netteki siteler para koyuyor üstüne vatan koymuyor yani Ben yardim isiyorum hepiniz vatandan alınmaz vatandan alma hep aynı sey

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Fiyatları gereksiz pahalı, kullandıkları PSU lar C4 den hallice oluyor genellikle, çoğu sistemlerindeki anakartları berbat oluyor. Ayrıca müşteri memnuniyeti neredeyse olmayan bir firma. Geçenlerde bir arkadaş baya problem yaşamıştı.
10400f 2060 ı piyasada en ucuz sattıgı zamanları cabuk unutmusşun. .d

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Fiyatları gereksiz pahalı, kullandıkları PSU lar C4 den hallice oluyor genellikle, çoğu sistemlerindeki anakartları berbat oluyor. Ayrıca müşteri memnuniyeti neredeyse olmayan bir firma. Geçenlerde bir arkadaş baya problem yaşamıştı.
700 tl ex h410 bi anakart vardı kötümü

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Harbiden neden yani sana diyorum ki 6 taksit alsam netteki siteler para koyuyor üstüne vatan koymuyor yani Ben yardim isiyorum hepiniz vatandan alınmaz vatandan alma hep aynı sey
Bak güzel kardeşim. Tüm forum bir bildiğimiz var ki alma diyoruz. Birkaç ay sonra sistemimde sorun çıktı diye geldiğin zaman aynı cümleleri yine kuracağız. Hala üstüne taksit parası diyorsun. O paraya aldigin sistem parasını hak etmiyor ki.

Top Bottom