Champcrusher55
80+
- Reaksiyon skoru
- 74
Pubg indirime girdi ama hile ve bot çok var diyorlar alınır mı şuan veya başka önerisi olan var mı.
Botları insanlar kötü karşılıyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum.yeni oyuncular için bir nimet bence.Ayrıca hileye ben pekte fazla rastlamadım.Alınabilir.PUBG indirime girdi ama hile ve bot çok var diyorlar alınır mı şuan veya başka önerisi olan var mı.
SaolBotları insanlar kötü karşılıyor ama ben hiç öyle düşünmüyorum.yeni oyuncular için bir nimet adeta.Ayrıca hileye ben pekte fazla rastlamadım.Alınabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem botları kaptırmamak lazım,bedava kill![]()
Yok ya çok yenilenmemiş duvarın arkasındasın sana açık alandan sıkıyor sende vuruyorsun bedava killBotlar yenilendi artık daha zorlayıcı yani sorun olacağını sanmıyorum botlara noob oyuncu gözüyle bak.
ben aldım keşke almasaydım dedimPUBG indirime girdi ama hile ve bot çok var diyorlar alınır mı şuan veya başka önerisi olan var mı.
ben aldım keşke almasaydım dedim
Pubg lite arasında çok fark varmı bide hangi yanlarını sevmedinben aldım keşke almasaydım dedim
pubg lite oynamadığım için bir şey diyememPUBG lite arasında çok fark varmı bide hangi yanlarını sevmedin
Ne hilesi kardeşim, sadece 1000 saat PUBG'im varPUBG indirime girdi ama hile ve bot çok var diyorlar alınır mı şuan veya başka önerisi olan var mı.
Eywallah kardeşim bu arada pubg indirimi ne zamana kadar sürecek biliyormusunNe hilesi kardeşim, sadece 1000 saat PUBG'im var
Şaka bir yana, alınabilirZaten daha ucuzlamıyor da.
Son 43 saat !Eywallah kardeşim bu arada PUBG indirimi ne zamana kadar sürecek biliyormusun