Fiyata Bağlı Fiyat Nedir ?128 gb mi 10t alınır mı hala pubg oynuyorum 120 fps verir mi
bilmiyorum yd alacağım büyük ihtimalle 4500-6500 arası olurFiyata Bağlı Fiyat Nedir ?
Direnç Kayıtlı İse Alınır O Fiyatlar Ama Direç Değilse Hiç Bulaşma Derim .bilmiyorum yd alacağım büyük ihtimalle 4500-6500 arası olur
normal imeili neden alınmaz o zamanDirenç Kayıtlı İse Alınır O Fiyatlar Ama Direç Değilse Hiç Bulaşma Derim .
Normal İmei Atılmış Cihaza Güncelleme Yapamazsın .normal imeili neden alınmaz o zaman
güncelleme yapmazsam sorun olmaz o zaman güncelleme yapmam bendeNormal İmei Atılmış Cihaza Güncelleme Yapamazsın .
Telefonu Sıfırladığında İmei Toz Oluyor .
Bu Döngü Hep Devam Eder .
O Yüzden Direnç Kayıt Olması İyi Olur .
bide pubgde 120 fps sabit verir miNormal İmei Atılmış Cihaza Güncelleme Yapamazsın .
Telefonu Sıfırladığında İmei Toz Oluyor .
Bu Döngü Hep Devam Eder .
O Yüzden Direnç Kayıt Olması İyi Olur .
Sen Bilirsin Ama Ben Yerinde Olsam Birikim Yapıp Yurtiçi Almaya Bakardım .güncelleme yapmazsam sorun olmaz o zaman güncelleme yapmam bende
x7 pro pahalı olur bütçeme bu yeter mi 10tSen Bilirsin Ama Ben Yerinde Olsam Birikim Yapıp Yurtiçi Almaya Bakardım .
X7 Pro Gibi Bir Telefon 120 Fps Sağlıyor .
5K İçin Yeterli Ama Dediğim Gibi Direnç Kayıtlı Bak Ömürlük Olsun !x7 pro pahalı olur bütçeme bu yeter mi 10t
telefoncular imei atıyor zaten sıkıntı olmaz yani5K İçin Yeterli Ama Dediğim Gibi Direnç Kayıtlı Bak Ömürlük Olsun !