Neler Yeni

Şuan motor almak mantıklı mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hamza Kızılay
Bütçe
50000
Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi b ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı seneye fiyatlar çok yükselir bence.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
vade farksız alabiliyorsan ve muhafaza edebileceğin yer varsa olur.

Kyuma

80+ Bronze
Selam dostlar, biliyorsunuz ki euro 5.5 olayları yüzünden motor fiyatları indi babamla konuştuğumda seneye mayıs ayında ehliyet alacağım o zaman motor alırsın dedi b ehliyet alacağım 50 CC alıp 125 liğe çevirmeyi düşünüyorum ama şu an alsam daha mantıklı olmaz mı seneye fiyatlar çok yükselir bence.
fiyatlar yükselmeyecek nakit krizi var piyasada sürekli düşüyor fiyatlar kampanya üstüne kampanya bence nakitte tutmanız daha mantıklı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
.
Yılbaşı geliyor bunun bizdeki anlamını biliyorsunuzdur.
Şahsen tavsiyem al koy balkona dursun ehliyeti alınca çıkar bin.YTD

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
Kışın zaten kullanamazsın. Parmakların donar, diz ve omuzlarında kronik ağrılar başlar. Yağmur ve Kar altında duracak.

eneskaya6

80+ Silver
aralık ayı en mantıklı zaman gibi gözüküyor hem yeni modeller gelecek hem herkes nakidini tutuyor bide havalar soğuduğu için satışlar yerlerde oluyor

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,242
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
b ehliyeti alırsan stajer bitmeden 125 lik süremiyorsun diye biliyorum hocam.
2 yıl beklemen lazım b yi aldıktan sonra sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hamza Kızılay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
b ehliyeti alırsan stajer bitmeden 125 lik süremiyorsun diye biliyorum hocam.
2 yıl beklemen lazım b yi aldıktan sonra sanırım
Hocam b ehliyet 50 lik sürebiliyor ruhsatta 50 lik yazacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

vade farksız alabiliyorsan ve muhafaza edebileceğin yer varsa olur.
Hocam valla apartman bodruma ve balkondan başka seçeneğim yok

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Esen
Hocam b ehliyet 50 lik sürebiliyor ruhsatta 50 lik yazacak

Hocam valla apartman bodruma ve balkondan başka seçeneğim yok
Eğer alırsan bi akü şarj aleti de alman lazım yoksa akü masrafın da olur. haftada 1 kere 10 dakka çalıştırayım akü bitmez kafasına girme hiç.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hamza Kızılay
Eğer alırsan bi akü şarj aleti de alman lazım yoksa akü masrafın da olur. haftada 1 kere 10 dakka çalıştırayım akü bitmez kafasına girme hiç.
Hocam tek endişem seneyeki fiyatlar çok artabilir

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Herşeye zam geliyor bir anda, almak karlı olabilir. Kışın motor sürmek adamı hasta eder dikkatli olmakta yarar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Hamza Kızılay
Hocam aküyü koruyabilmenin bir yolu yokmu

Herşeye zam geliyor bir anda, almak karlı olabilir. Kışın motor sürmek adamı hasta eder dikkatli olmakta yarar var.
Sürmem hocam ehliyet yok zaten 13.000 ceza ödeme niyetim yok

Top Bottom