Şuanki bilgisayarımı satıp hazır sistem almak mantıklı mı?

sistemi değiştirmene gere yok, işlemciyi 5600 yapsan yeter.

benim ürünüm satılıyor kanka bunlar beni ilgilendirmez, markası bile bilinmeyen kartlar alacağına gider msi alırsın bunlar ne
markası bilinmeyen?:D LŞWQKDŞLEWKQ

Ya ne kadar boş yapmışsınız. Adam 16-17'ye satabilirim demiş, satamazsın diyip ilan atan bile olmuş. Gerçekten şaka gibi insanlar var.

Kardeş sen 16-17'ye satabiliyosan sat gitsin. R5 5600+RTX 3060Ti'lı bi' sistem alabilirsin o paraya büyük ihtimalle. Hazır sistemlerde de en az B450 filan kullanılıyo zaten üzmez seni, PSU'ya dikkat edersen hiçbi' sıkıntı yaşamazsın, işlemci ve ekran kartını yükseltmiş olursun.

Parçaları ve marka modellerini falan yazar mısın merak ettim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya ne kadar boş yapmışsınız. Adam 16-17'ye satabilirim demiş, satamazsın diyip ilan atan bile olmuş. Gerçekten şaka gibi insanlar var.

Kardeş sen 16-17'ye satabiliyosan sat gitsin. R5 5600+RTX 3060Ti'lı bi' sistem alabilirsin o paraya büyük ihtimalle. Hazır sistemlerde de en az B450 filan kullanılıyo zaten üzmez seni, PSU'ya dikkat edersen hiçbi' sıkıntı yaşamazsın, işlemci ve ekran kartını yükseltmiş olursun.
Ama madem o kadar iyi parçaları var sadece ekran kartı ve işlemciyi satıp yükseltmesi daha mantıklı değil mi?

benim ürünüm satılıyor kanka bunlar beni ilgilendirmez, markası bile bilinmeyen kartlar alacağına gider msi alırsın bunlar ne
Ekran kartının modeli o kadar iyiyse sadece kartla işlemciyi sat 6700xt+5600 al dediğim gibi

Parçaları ve marka modellerini falan yazar mısın merak ettim de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama madem o kadar iyi parçaları var sadece ekran kartı ve işlemciyi satıp yükseltmesi daha mantıklı değil mi?
Değil. İşlemci ve ekran kartını satarak R5 5600+RTX 3060Ti'ı alamam demiş adam yukarıda.

Değil. İşlemci ve ekran kartını satarak R5 5600+RTX 3060Ti'ı alamam demiş adam yukarıda.
İyi de o sistemlerdeki diğer parçalar zaten çok iyi olmuyor genelde orta veya daha kötü oluyor. Ben olsam dediğim gibi yapmaya çalışırdım yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,374
Üyeler
184,621
Son üye
luciferina
Geri