BiliyorumO abi biraz şey-y psikopat herşeyi biliyor
Evet 16gb ram var fakat sende ağır oyun oynamiyorsan pek fark olmaz.Tabi sende 16 gb ram var di mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok 3466 in üstüne çıkıyor diye biliyorum
Zaten o.c. ile ile bu kadar cikabilirsin diyor.MSI B450M BAZOOKA V2 Amd B450 Soket AM4 DDR4 3466(OC) M.2 Anakart
Benim demek istediğimde buydu Max desteklediği 3466 değil mi işteEvet 16gb ram var fakat sende ağır oyun oynamiyorsan pek fark olmaz.
Zaten o.c. ile ile bu kadar cikabilirsin diyor.
Ben çok ağır oyunlar oynuyorum ve maksimum ayarlarda oyniyomEvet 16gb ram var fakat sende ağır oyun oynamiyorsan pek fark olmaz.
Zaten o.c. ile ile bu kadar cikabilirsin diyor.
500 ekleyip 5500 mantıklıymis mesela17 ekimde 2600ü 1500tlye aldım enayimiyim ya hatırladıkca üzüyo beni zaten sistem çokk uyguna geldi ordan o açık kapanıyo ama
Bende öyle sanıyorum ama bi arkadaşım üstüne çıkıyor diyo neyse amaann boşverBenim demek istediğimde buydu Max desteklediği 3466 değil mi işte
eklemek gibi bi imkan yoktu. 4500 alabiliyodum ama o hiç aklıma gelmemişti kötü olduğu için ama 2600den iyi mi? bilmiyorumBen çok ağır oyunlar oynuyorum ve maksimum ayarlarda oyniyom
500 ekleyip 5500 mantıklıymis mesela
Bende öyle sanıyorum ama bi arkadaşım üstüne çıkıyor diyo neyse amaann boşver
Bence 5500 al geç.Ben çok ağır oyunlar oynuyorum ve maksimum ayarlarda oyniyom
500 ekleyip 5500 mantıklıymis mesela
Bende öyle sanıyorum ama bi arkadaşım üstüne çıkıyor diyo neyse amaann boşver
Evet o.c. ile 3466 MHz destekliyor.Benim demek istediğimde buydu Max desteklediği 3466 değil mi işte
Arkadaşın R5 2600 rx590 sistemi var ve bize sizce R5 5500'e geceyimmi? Diyor ya da ram takviyesimi yapayım ? Diyor. @RevDeisDou
16 gb(2x8) belleği var ise upgrade' e gerek yok. 5500 iyi seçenek olur. Daha sonra da ekran kartını RX 6600 civarı bir şey yaparsa tadından yenmezArkadaşın R5 2600 rx590 sistemi var ve bize sizce R5 5500'e geceyimmi? Diyor ya da ram takviyesimi yapayım ? Diyor. @RevDeisDou
Rami zaten 8x1 ama bence yinede ilk işlemci almak daha mantıklı. Rami aldıktan sonra işlemci alana kadar piyasa ne olur belli değil.16 gb(2x8) belleği var ise upgrade' e gerek yok. 5500 iyi seçenek olur. Daha sonra da ekran kartını RX 6600 civarı bir şey yaparsa tadından yenmez