Neler Yeni

Şuanki Piyasa için nasıl bu

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
ya babam kalıcı alıcak galiba sordum da ömürlük alacağım dedi sanırım piyasanın düzelmesini bekleyeceğim biraz daha koyup 1650s li sistem alasım var ama bakıcaz
Ömürlük bir sistem olmaz ister 3090+5950x topla max 15 yılı var(o da çok iyi kullanırsan)

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Hangi oyunları oynayacaksın ki(bu arda o fiyata sanki tüm oyunları ultra da 60fps oynatabilecek sistem varmış ta biz sana apu önermişiz gibi konuşuyorsun)
valorant fln ama arada hikayeli oyunlar atarım ekip oyunlarıda oynarım devour pummel party fln ama ağırlıklı cs go valo lol
Mesaj otomatik birleştirildi:

yalnız bu bütçede ki sistemin ömürlük olması imkansız apu al ileride ekran kartı tak.
ya ömürlük dediğim elbette ilerde ssd ram fln alırım da komple değiştirmem bir kaç yıl

tamam arkadaşlar peki ne önerirsin

En İyi Cevap
7
valorant fln ama arada hikayeli oyunlar atarım ekip oyunlarıda oynarım devour pummel party fln ama ağırlıklı cs go valo lol

ya ömürlük dediğim elbette ilerde ssd ram fln alırım da komple değiştirmem bir kaç yıl
Ben komple değiştir demiyorum ki ekran kartı takarsın ilerde.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
Ben komple değiştir demiyorum ki ekran kartı takarsın ilerde.
tamam aklımda

Apu sitem tüm oyunları oynatır
tamam öner bir tane sistem 2 yıl sonra 1 yıl sonra belki işte ekran kartı alırım

ama internette şöyle bir video gördüm şüphelendim
ryzen5 3400 g için normal bir fps mi ben daha fazla olur sanıyordum

sistem önerisi olan varmı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Arkadaşlar Bu sene içinde PC alacağım da piyasa berbat 4.5K ya Pc almak istiyorum sizce bu PC iyi midir?

valorant LoL cs fln oynıcam ama arada iyi oyunda oynarım daha monitor de alıcam ekipman fln o yüzden bunu seçtim sizce nasıl
apu fln al demeyin çünkü ilerde 2 3 k verip ekran kartı da almak istemiyorum yada piyasa düzeldiğinde biraz daha parayı halledip bir tane 1650s 9400f yada 9100f li sistem alırım yada 1050ti lı bilemiyorum
İmza

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,402
Üyeler
167,837
Son üye
kmrlp
Top Bottom