Kerem gök
80+ Silver
bu ramden 2 tane daha alıp 32gb yapmak istiyorum ama satışı durdurulmuş sanırım
hocam ram konusunda 2. ele güvenebilirsiniz ram çok sağlam bi parça olduğundan iyisi kötüsü pek olmazçok 2. el almak istemiyorum, ama aynı mhz benzer chipsetleri falan olan başka marka ram bulup taksam olmaz mı
dediğinizde olabilir ancak kendi raminizi satıp başka bir set almanız daha mantıklı olur. Bende aynı durumu yaşamıştım zamanında xpg gammix d10 ram vardı onu satıp team t force aldımhocam ram konusunda 2. ele güvenebilirsiniz ram çok sağlam bi parça olduğundan iyisi kötüsü pek olmaz
baktım şimdi sarı siteye diğerlerine falan ama satan yok sanırım bunları satıcam yeni 2x16 ram alıcam. ama bunlar satılır mı onu bile bilmiyorumhocam ram konusunda 2. ele güvenebilirsiniz ram çok sağlam bi parça olduğundan iyisi kötüsü pek olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
dediğinizde olabilir ancak kendi raminizi satıp başka bir set almanız daha mantıklı olur. Bende aynı durumu yaşamıştım zamanında xpg gammix d10 ram vardı onu satıp team t force aldım
illa satılır ya siz aln ramleri en kötü 1 aya fln satılırbaktım şimdi sarı siteye diğerlerine falan ama satan yok sanırım bunları satıcam yeni 2x16 ram alıcam. ama bunlar satılır mı onu bile bilmiyorum