Neler Yeni

Subay olmak için yks tyt ayt kaç net yapmam gerekiyor?

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
Merhaba subay olmak istiyorum internetten baya bi araştırdım ama ayt netlerine puanlarına falan kaç olması gerek bilmiyorum.geçen seneye göre yaklaşık olarak kaç net yapılması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
Merhaba subay olmak istiyorum internetten baya bi araştırdım ama ayt netlerine puanlarına falan kaç olması gerek bilmiyorum.geçen seneye göre yaklaşık olarak kaç net yapılması gerekiyor? Şimdiden teşekkürler
Nete göre hedef belirlemeyeceksin. Netler her sene değişir. Bi bakarsın 45 netle alır bi bakarsın 65 le. Senin sıralaman önemli. Genel olarak 300 puanın üstünde olması lazım puanının çünkü geçen sene 302 puanla almıştı. Bide ayt ye girip kaç yapmamız gerektiği hakkında bi fikrim yok

Zero-sama

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Berat Avcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nete göre hedef belirlemeyeceksin. Netler her sene değişir. Bi bakarsın 45 netle alır bi bakarsın 65 le. Senin sıralaman önemli. Genel olarak 300 puanın üstünde olması lazım puanının çünkü geçen sene 302 puanla almıştı. Bide ayt ye girip kaç yapmamız gerektiği hakkında bi fikrim yok
Tamamdır teşekkür ederim

Rulep

80+ Gold
Tam bilinmiyor çünkü girmek için tek kriter değil elinden geldiğinin en iyisini yap

Rulep

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,406
Üyeler
161,454
Son üye
sarierdem
Top Bottom