Neler Yeni

Subnautica Bellow Zero alınır mı

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Savenizi aktarabilir misiniz orasını bilmiyorum.
Steam'den oynadığı oyun normal Subnautica yeni oyun alacak şimdi Below Zero olanını aynı oyun değil yani save aktarmayacak.

TİTAN.

80+ Platinum
Subnautica bellow zero şuan indirimde ve yarın son gün sizce almalı mıyım subnautica şuan halen aktif oynuyorum çok hoşuma gitti pc başından kalkasım gelmiyor oyunda çok içine çekiyor son zamanlarda pcde sıkılıyordum bu oyun cidden çok hoşuma gitti sizce bellow zeroda 115tlye değer mi alamalı mıyım
Kanka 115 TL'ye deymez onun yerine çok daha güzel oyunlar var

Tilsch

80+ Bronze
Steam'den oynadığı oyun normal Subnautica yeni oyun alacak şimdi Below Zero olanını aynı oyun değil yani save aktarmayacak.
Tamam o zaman,ben olsam epic den alırım neredeyse 100tl fark var.Denk gelmiştim ben epicde subnautica serisi zam yemedi daha diye.Almak isteyen birine faydası oldu şimdi bu bilginin.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Tamam o zaman,ben olsam epic den alırım neredeyse 100tl fark var.Denk gelmiştim ben epicde subnautica serisi zam yemedi daha diye.Almak isteyen birine faydası oldu şimdi bu bilginin.
Evet süper yakaladınız hiç aklıma gelmedi epic'ten bakmak.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Epic Games Başlatıcısı 28.11.2022 21_05_34.png

teşekkür ediyorum arkadaşlar yinede steam ktüphanemde olmadığı için bi ukte kaldı içimde ilerde zengin olunca steamdende alırım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet süper yakaladınız hiç aklıma gelmedi epic'ten bakmak.
eyw hocam ikinizde çok sağolun aldım sizce kalan parayla hangi hikayeli oyunu almalıyım aklımda stray var sadece veya rdr2nin onlinesi

Tilsch

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
teşekkür ediyorum arkadaşlar yinede steam ktüphanemde olmadığı için bi ukte kaldı içimde ilerde zengin olunca steamdende alırım

eyw hocam ikinizde çok sağolun aldım sizce kalan parayla hangi hikayeli oyunu almalıyım aklımda stray var sadece veya rdr2nin onlinesi
İyi oyunlar hocam.Bütçenizi yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Alıntıyı görüntüle

Metro Saga Bundle öneririm. Cyberpunk ve Stray'de güzeldir.

Tilsch

80+ Bronze
90 küsürde 100ün üstüne biraz tamamlarım
RDR2 oynamadıysanız tavsiye edebilirim.Klişe bir öneri fakat oyunu oynayınca bu nasıl oyun diyorsunuz ve söylendiği kadar olduğunu fark ediyorsunuz.Tam sürümü alırsanız online kısmı da oyunun içine dahil.Ben hikayeyi yaklaşık 90 saat oynadım.Süremin çoğu açık dünyada geçt ive hikayenin yarısını tamamlayabildim.Uzun süren bir deneyim arıyorsanız tam aradığınız oyun.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks

Tilsch

80+ Bronze
Metro Saga Bundle öneririm. Cyberpunk ve Stray'de güzeldir.
Metro Saga bundle da çok iyi oyun serisi ve uygun fiyatlı.Cyberpunk umarım daha fazla indirim görür oynamadım ama ilk çıktığında seyrettiğim için oynayasım gelmiyor.tray %50 indirimle 80 den falan alınabilir belki.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,713
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
Discord
Alperburaks
RDR2 oynamadıysanız tavsiye edebilirim.Klişe bir öneri fakat oyunu oynayınca bu nasıl oyun diyorsunuz ve söylendiği kadar olduğunu fark ediyorsunuz.Tam sürümü alırsanız online kısmı da oyunun içine dahil.Ben hikayeyi yaklaşık 90 saat oynadım.Süremin çoğu açık dünyada geçt ive hikayenin yarısını tamamlayabildim.Uzun süren bir deneyim arıyorsanız tam aradığınız oyun.
aldım rdr2 onlinesinide mi alsam diye düşünüyorum

Top Bottom