Neler Yeni

Süper online iyi mi?

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Arkadaşlar tahhutum bittigind TTNet disinda bir internet alacağım. Türknet bizim burada çok iyi değil. Yani turknet ve TTNet disinda bir internet önerir misiniz? özellikle ping sorunu var internette. Sizce hangi internet saglayicisi almalıyım.

ysfates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Yusuf Ateş
Merhaba;
Kendim yıllardır SüperOnline kullanıyorum Fiber altyapı mevcut burada, herhangi bir sıkıtı yaşamadım bu zamana kadar.

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
altyapınızı sorgulatın ona göre alın türknet alabilirsiniz bay ucuz hatta donanım arşivi de kullanıyor.

Karatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
İbrahim Halil Özkınacı
Arkadaşlar tahhutum bittigind TTNet disinda bir internet alacağım. Türknet bizim burada çok iyi değil. Yani turknet ve TTNet disinda bir internet önerir misiniz? özellikle ping sorunu var internette. Sizce hangi internet saglayicisi almalıyım.
Taahhütname ile ilgili bir sıkıntın yoksa Superonline iyidir kalitelidir.

Karatuğ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
İbrahim Halil Özkınacı
Ka
altyapınızı sorgulatın ona göre alın türknet alabilirsiniz bay ucuz hatta donanım arşivi de kullanıyor.
kardeşim 2 hafta önce turknet başvuru yapıp aynı gün belgeleri gönderdim hala gelen giden yok

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
bu herkesin sorunu biraz kafalarını ağrıtman gerekebiliyor.

YTSK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Eren Başkaya
bende superonline kullanıcısıydım ve gayet memnundum internet hızı müşteri hizmetleri olsun gayet iyilerdi fakat fiyat bakımından kötü 12mbps için 100 lira fiyat istemişlerdi o fiyatı duyduktan sonra turknet e geçmeye karar verdim. Tabii bu dediklerim fiber için geçerli.

yk38

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Yiğithan K.
Superonline kullandık ve mağdur olduk. Ayrıca Superonline'nin Superbox'a daha yavaş internete daha fazla para ödetmek için atmadığı takla yok. Ayrıca habersiz taahhüt düzenlendiğine dair şikâyetler de var. Zaten internet hizmetini fahiş fiyatlara pazarlıyorlar.

Tavsiyem Netspeed, Millenicom gibi firmalar kullanmanız. Altyapı varsa Kablonet.

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
bende superonline kullanıcısıydım ve gayet memnundum internet hızı müşteri hizmetleri olsun gayet iyilerdi fakat fiyat bakımından kötü 12mbps için 100 lira fiyat istemişlerdi o fiyatı duyduktan sonra turknet e geçmeye karar verdim. Tabii bu dediklerim fiber için geçerli.
peki şuan kaç mbs alıyorsun özellikle upload ve ping

• Beğen
Reaksiyonlar: YTSK

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,531
İsim
Mehmet