Neler Yeni

Sürekli Yorgun ve Uykusuzluk durumu

ReKs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Twitter
Talhagndzz0
Gün içersinde sürekli yorgun, halsiz, uykusuzum, bu nedenle hayat kalitem çok düşük ama yatma saatlerinde, en yorgun halimde dahi uykuya dalmam 1 saatten az olmuyor. uykuya daldığımda sürekli uyanıyorum, uyandığımdada yorgun ve her yerim ağrıyarak uyanıyorum. spor ve halısaha zamanları haricinde full uykulu ve yorgunum, sebebi psikolojikde olabilir, emin değilim. Hastaneye mi gitmeliyim? Melantonin mi kullansam bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım artık sıkıldım bu durumdan.

Not: burnum tıkalı (ameliyat gerekli) birde astımım var bunlardan uyku verimli geçmiyor olabilir.

ReKs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Twitter
Talhagndzz0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora git kan testlerine baktır vitamin vb.
2 hafta önce kan testi yaptım burun ameliyatı için istediler, e nabızdan baktığımda vitaminler kısmı yazmıyordu, diğer değerler vardı. doktora gitsem o tam verileri görür mü? birde hangi poliklinike gitmem gerek aile hekimi yeterli olur mu?

bwNN

80+ Silver
2 hafta önce kan testi yaptım burun ameliyatı için istediler, e nabızdan baktığımda vitaminler kısmı yazmıyordu, diğer değerler vardı. doktora gitsem o tam verileri görür mü? birde hangi poliklinike gitmem gerek aile hekimi yeterli olur mu?
vitamin için doktor sisteme işaretlemesi lazımki sonuçlara baksınlar doktora gidip tekrar kan vermen lazım fakat vitaminlerime bakmak istiyorum de

Yok sen genel test yaptırmışsın. e-nabızda her şey gözükür. Ama sağlık ocağında genel ve detaylı kan alımı olur detaylı yaptırman lazım. 2 tüp alıyorlar galiba öyle olunca. Artık sağlık ocağında da bakmıyorlar sanırım bir hastaneye gidip yaptıracaksın.

Yorgunluğun vitamin (mineral vb) bağlı olması gayet olası.

ReKs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Talha
Twitter
Talhagndzz0
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok sen genel test yaptırmışsın. e-nabızda her şey gözükür. Ama sağlık ocağında genel ve detaylı kan alımı olur detaylı yaptırman lazım. 2 tüp alıyorlar galiba öyle olunca. Artık sağlık ocağında da bakmıyorlar sanırım bir hastaneye gidip yaptıracaksın.

Yorgunluğun vitamin (mineral vb) bağlı olması gayet b
3 tüp kan vermiştim yinde vitamin vs yok, tekrar vermem gerekebilir, bunu bir doktor kontrolünde mi yapayım (öyle ise hangi poliklinik) yoksa direkt gidip kan mı versem? Birde şimdi baktım 1 ay geçmiş kan veremem üzerinden tekrar versem problem olmaz değil mi?

3 tüp kan vermiştim yinde vitamin vs yok, tekrar vermem gerekebilir, bunu bir doktor kontrolünde mi yapayım (öyle ise hangi poliklinik) yoksa direkt gidip kan mı versem? Birde şimdi baktım 1 ay geçmiş kan veremem üzerinden tekrar versem problem olmaz değil mi?
Ameliyat için başka amaçlarla o kadar kan almış olabilir ama vitamin vb bakılmadıysa geçmiştir artık tekrar vereceksin. Doktor kontrolüne falan gerek yok ya gir içeri detaylı kan testi istiyorum de vitamini, demiri, tsh vb ver kanını çık sonucunu almana bile gerek yok. Sonra e-nabızdan bakarsın eksiğine. 2 hafta arayla benim kanımı alıyorlardı hastalık için ama belki değerlerinin takibi için beklemen daha sağlıklı olur. Yine de gittiğinde danışabilirsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: ReKs
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,932
Üyeler
159,421
Son üye
shinro
Top Bottom