rxsy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 171

Converse AS-1 Pro Unisex Siyah Süet Sneaker
Converse AS-1 Pro Unisex Siyah Süet Sneaker modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G48511
hafif kirlenir , yıkanmaz ve temizlemesi bir tık uğraştırır. ama süet ayakkabılar kesinlikle şık duruyor. hafif nemli bezle üstünden geçince çok kirli kalmaz. ama yine de dikkatli kullanmakta ve fazla kirletmemekte fayda var.Bu ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama süet olması kafamı karıştırıyor ilk defa süet bir ayakkabı giyeceğim fazla kirlenirmi![]()
Converse AS-1 Pro Unisex Siyah Süet Sneaker modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G48511www.converse.com.tr
tamamdır teşekkürlerhafif kirlenir , yıkanmaz ve temizlemesi bir tık uğraştırır. ama süet ayakkabılar kesinlikle şık duruyor. hafif nemli bezle üstünden geçince çok kirli kalmaz. ama yine de dikkatli kullanmakta ve fazla kirletmemekte fayda var.
kullanma biçimine ve konuma bağlı benim normal yazlık beyaz ayakkabı bile kahverengi oluyor yani kişisel tercih etmen lazımBu ayakkabıyı almayı düşünüyorum ama süet olması kafamı karıştırıyor ilk defa süet bir ayakkabı giyeceğim fazla kirlenirmi![]()
Converse AS-1 Pro Unisex Siyah Süet Sneaker modeli Converse Türkiye’de. Mevcut renk ve beden çeşitlerine göz atın! G48511www.converse.com.tr
deri olanmıda var ama süet olan çok şık duruyo temizlik konusuda tedirginim arkadaş yıkanmıyor dedikullanma biçimine ve konuma bağlı benim normal yazlık beyaz ayakkabı bile kahverengi oluyor yani kişisel tercih etmen lazım
normalde sadece süet ayakkabı değil hiçbir ayakkabı yıkanmaz fakat süet ayakkabıyı yıkamaya teşebbüs bile etmeyin. boyasını bile atar.deri olanmıda var ama süet olan çok şık duruyo temizlik konusuda tedirginim arkadaş yıkanmıyor dedi
narince temizlenebilir. fazla hor kullanmamak gerekiyor.fırçayla falan demizlenirmi