Süleyman Soylu: Suriyeliler bizim kardeşlerimiz onları ölüme gönderemeyiz

Şimdi sana burda twitterdaki gibi muhalifler gibi hakaret etmicem doğru'da bulmuyorum zaten.

Türkiye suriye'ye girerken amaç terörü bitirmekti yapmaklada iyi yaptı çünkü orda PKK'nın alt birimi olan YPG bulunuyor ve sen terörü bitirmezsen güç toplayıp yine gelip saldırıcaktır neyse .İlk başta suriyeliler belli bir alana toplandı mülteci kamplarına. PKK kaçırıp bize karşı kullanmasın diye bunu geçmiş yıllarda da yaptılar 80 90 lı yıllar özellikle. Erdoğan yönetemedi süreci. saldı bunları şehire veya kentlere.
La adamların ülkesi yok çocuk yapıyor burda çok seri bir şekilde. Bide üstüne afganları alıyor içeriye. Üstüne vatandaşlık veriyor bu Bu Türkiyeyi araplaştırmak değilse ne bu?? Adamlar çoğaldıkca olay çıkartıyor

Deprem bölgelerinde bu adamlar taşkınlık çıkardı Örgütlendiler bunlar milli güvenlik sorunu.Düşman dışarda olsun ama içimizde olmasın....

Hala soylu kardeşimiz diyor. Suriyeliler bizim kardeşimiz değil.

Benden fazla devlet imkanlarında faydalıyorlar. Hastaneler hep bunlarla dolu bıktım.

Şehit ailelerin evinde sıvası yokken bu adam suriyelilere 0 evler vaadi verdi. Benim vergimle...

Erdoğan Sınır diye bişi bırakmadı ülkede, yol geçen hanı gibi

Unutma hudut namustur

Vatanını savunmayan adamın bu ülkede yeri olamaz.

Evlilik konusuna gelirsek.

Akraban hata yapmış.

Zihinsel eksikliği olan adam bana sorarsan hiç evlenmemeli çünkü sağlıklı bir aile ortamı çıkmaz. Bunların ileride çocukları olduğu zaman çocuğu da zihinsel eksikli doğarsa ne olucak? en önemlisi o veya sağlıklı doğdu nasıl yetişecek ben pek ordan akıllı adam çıkıcağını sanmam. Genel tabiriyle tabi.

Bizim ülkede evlilik şart gibi görünür ama değil olan çocuklara oluyor

Bazı ana ve babalar var aşırı bencil buda oraya yakın bir yere gidiyor.ama burda tamamen sağlık ötüründen yanlış anlama "bencil" dediğim felan yok

Herkes ana veya baba olmamalı...

Zafer turizm şart bu ülkeye
fevkalade1i rezil bir insan kendi haricinde herkes yanlış forumda tek yaptığı arap sevicilik ve hükümet yandaşlığı forumlarda bunları görmek beni üzüyor şu yazdıklarında 1 tane bile yanlış görmüyorum

Hay kardeşine deeee sana daaaa

Araplar da var, Türkmenler de var. Önemli olan ırkı değil, mazlum olup olmaması. Türkiye her dönemde mazlumların yanında olmuştur. Çin'den kaçan kardeşlerimiz de buraya geliyor, Ortadoğudan kaçanlar da... Ukrayna ve Rusya'dan bile ülkemize gelenler var.
Kanka haklısın her yerden geldiler ama Avrupa nitelikli olanları alırken bize vasıfsız bir işe yaramayanlar kaldı yani gene çöplük olduk
Onlar gitmeli basit mantıkla düşün onlarda her aile en az 4 5 çocuk yapıyor ama bizim gençlerimiz evlenmeye çekiniyor
Çünkü hükümet onları destekliyor

Vallahi dostlar zerre gram umrumda değil...

Türkiyede de iyi bir işim her şeyim var, pek suriyeli de görmüyorum.
Ha oldu ki çok rahatsız oldum, dilim var, mühendisim.Çantamı alır dünyanın herhangi bir yerine giderim.

Oy veren düşünsün artık bana ne

Elhamdülillah, doğru demiş. Oradan gelen Türkmen kardeşlerimizi Esad katilinin, terör örgütlerinin kılıcı altına göndermeyiz elbette. Türk Devleti, her zaman mazlumun yanında olmuştur. Boraltan Köprüsü gibi bir hâdiseyi tekrardan yaşamayacağız, tarihimize kara leke bırakmayacağız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Suriye topraklarında kontrol ettiğimiz bölgeleri tamamen biz yönetiyoruz. Bizim yasamız, yargımız işliyor. Kâğıt üzerinde Suriye artık oralar.
Senin mazlum dediğin kişiler gelip benim ülkemde benim vatandaşı mı öldürüyor ülkesini bırakıp kaçan kişiden bir halt olmaz

Kanka haklısın her yerden geldiler ama Avrupa nitelikli olanları alırken bize vasıfsız bir işe yaramayanlar kaldı yani gene çöplük olduk
Onlar gitmeli basit mantıkla düşün onlarda her aile en az 4 5 çocuk yapıyor ama bizim gençlerimiz evlenmeye çekiniyor
Çünkü hükümet onları destekliyor
avrupa bizi filtre olarak kullandı diyebilirim yeteneklilerini aldı kendine bize sübyancısı kaldı

Suriyelilerin yaklaşık dört milyonluk bir kısmı yıllar evvel resmi yollarla iltica etti, geriye kalanları kaçak. Afganların ve Pakistanlıların ise hepsi kaçak, Suriyelilerden daha tehlikeliler zaten. Pek çoğu potansiyel suçlu. Asya'nın iti kopuğu bambaşka bir seviyedir. Evet, kaçak olanlar ivedilikle sınır dışı edilmeli. Bu ırkçılık değildir. Ülkemizde it kopuk besleyecek halimiz yok. Fakat hukuki yollarla girmiş kısım Suriye'de barış ortamı tesis edilip, ESAD ile masaya oturulup, anlaşma yapılıp insanların can güvenliği garanti altına alınmadıkça gönderilemez.

Eğer gönderirsen ırkçı olursun. Bunun altını çizmek gerek. Dört milyon bizim korumamız altında, bunun garantisini verdik. Türk'ün sözü senettir, ölüme gönderemeyiz mazlumları. Anlaşmalar imzaladık, BM'de bile yayımlattık. Hükümetin mevcut politikasının ise savunulacak herhangi bir tarafı yok, akla sığar bir yanı da yok. Elini sallayan giriyor, hudutlar alenen çiğneniyor.

Elhamdülillah, doğru demiş. Oradan gelen Türkmen kardeşlerimizi Esad katilinin, terör örgütlerinin kılıcı altına göndermeyiz elbette. Türk Devleti, her zaman mazlumun yanında olmuştur. Boraltan Köprüsü gibi bir hâdiseyi tekrardan yaşamayacağız, tarihimize kara leke bırakmayacağız.

Suriye topraklarında kontrol ettiğimiz bölgeleri tamamen biz yönetiyoruz. Bizim yasamız, yargımız işliyor. Kâğıt üzerinde Suriye artık oralar.
ya olm bu nasıl bir ıq seviyesi ya siz bu yaşınıza kadar nasıl hayatta kaldınız sizi gerçekten incelemek lazım

Boşuna anlatmayın

Gelecekte bunun anasına, karısına, çoluğuna çocuğuna sarkıntılık yapılınca üstüne kardeşi veya gelecekte oğlu olursa bıçaklandığın da anlayacak.

Suriyelileri bana kimse savunamaz gömerim
ben bu arada hala anlamayacağına eminim :D

Araplar da var, Türkmenler de var. Önemli olan ırkı değil, mazlum olup olmaması. Türkiye her dönemde mazlumların yanında olmuştur. Çin'den kaçan kardeşlerimiz de buraya geliyor, Ortadoğudan kaçanlar da... Ukrayna ve Rusya'dan bile ülkemize gelenler var.
Tarihe dön bi bak kimler bizi satmış...(Osmanlı döneminde Arapların hainlikleri)

Suriyelilerin yaklaşık dört milyonluk bir kısmı yıllar evvel resmi yollarla iltica etti, geriye kalanları kaçak. Afganların ve Pakistanlıların ise hepsi kaçak, Suriyelilerden daha tehlikeliler zaten. Pek çoğu potansiyel suçlu. Asya'nın iti kopuğu bambaşka bir seviyedir. Evet, kaçak olanlar ivedilikle sınır dışı edilmeli. Bu ırkçılık değildir. Ülkemizde it kopuk besleyecek halimiz yok. Fakat hukuki yollarla girmiş kısım Suriye'de barış ortamı tesis edilip, ESAD ile masaya oturulup, anlaşma yapılıp insanların can güvenliği garanti altına alınmadıkça gönderilemez.

Eğer gönderirsen ırkçı olursun. Bunun altını çizmek gerek. Dört milyon bizim korumamız altında, bunun garantisini verdik. Türk'ün sözü senettir, ölüme gönderemeyiz mazlumları. Anlaşmalar imzaladık, BM'de bile yayımlattık. Hükümetin mevcut politikasının ise savunulacak herhangi bir tarafı yok, akla sığar bir yanı da yok. Elini sallayan giriyor, hudutlar alenen çiğneniyor.
Burada katılıyorum Afgan pakiler gitmeli ve Suriyeli resmi yollarla gelenler halkın çoğunluğu istemiyor ve haklı olduklarını düşünüyorum halkın istememe nedeni kültür ve etnik kökenden kaynaklanıyor zaten onlarında hukuki yollara göndermek gerekiyor aslında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,513
Üyeler
185,114
Son üye
MTKrz
Geri