Sultan papağanı bakan var mı ?

veneficus

80+
Reaksiyon skoru
149
sultan papağanı sahiplenmek istiyorum temel şeyleri biliyorum sizin bana tavsiyeleriniz nelerdir birde yavru iken sultan papağanlarında cinsiyet ayırt etmek imkansız biliyorum ama erkek olma ihtimali olan sultan papağanı nasıl anlaşılır ?

sultan papağanı sahiplenmek istiyorum temel şeyleri biliyorum sizin bana tavsiyeleriniz nelerdir birde yavru iken sultan papağanlarında cinsiyet ayırt etmek imkansız biliyorum ama erkek olma ihtimali olan sultan papağanı nasıl anlaşılır ?
erkekler çok ötüyor farkı direk anlarsın benimki dişi çıktı hiç ötmemesinden anladım

erkekler çok ötüyor farkı direk anlarsın benimki dişi çıktı hiç ötmemesinden anladım
hocam siz pet shop dan mı aldınız yoksa üretici den mi üretici erkek mi kız mı anlar diyorlar

Aşırı fazla ötüyor, ve tüy dökmesi de biraz fazla.

uyutmaz,çıldırtır tatlı, sosyal
Hocam erkek mi sahiplenmeliyim kız mı sizce hangisi erkekler melodili öttüğü için güzel geliyor bana ama uyutmayacak kadar ötüyorsa sıkıntı

hocam siz pet shop dan mı aldınız yoksa üretici den mi üretici erkek mi kız mı anlar diyorlar
ben başka bir sahipten aldım erkek diye almıştım ilk başta öyle zannetik kız çıktı sonradan kız genel olarak çok cana yakın ve sakin sadece çok ilgi istiyor sürekli yanımdan ayrılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben başka bir sahipten aldım erkek diye almıştım ilk başta öyle zannetik kız çıktı sonradan kız genel olarak çok cana yakın ve sakin sadece çok ilgi istiyor sürekli yanımdan ayrılmıyor.
gri olanlarda anlaşılıyor cinsiyeti renklerden falan ama benimki albino olduğu fark olmuyor sonradan işte ötüşten falan anladık cinsiyeti kuluçkaya falan yatıyor bazen.

Dişileri konuşmuyor, erkekleri konuşuyor. Erkekler konuşuyor ama eziyet. Alırsan dişi al.

her hayvanın dişisi çoğu zaman daha iyidir.

erkek kedim dişi için beni sattı ama dişi köpeğim beni koruma amacıyla kangalları kovaladı (boyu25/30cm fln)

21 yaşındayım 10 yıldır papağan ve türevi hayvan besledim
Dişi tek başına alınmaz kızgınlık yumurtası yapar durur ve bağışıklıgı düşer
Erkek alırsan çiftleşme zamanlarında agresif oluyor ısırıyor fln fazla ötüyor
Cinsiyet 6 aylık olmadan anlaşılmaz renk tonları 6.ayda gelmeye başlar
Yanak tarafındaki turuncu soluk ve nokto nokta ise %95 dişi
Erkek olanın yanakları açık turuncu ve sadedir noktalar yoktur

DİREK ÇİFT AL DİKKAT EDECEĞİN ÖZELLİK FARKEDERSİN BİRİ DAHA KİLOLU OLACAK
DİĞERİ ZAYİF % 60 DİŞİ ERKEK ÇIKMA ŞANSI

Alma inanılmaz fazla ses çıkarıyorlar bi yerden sonra kafa ütülüyor

10 yaşında sultan papağınım var cinsi erkek sorabilirsin

Geri