Yıkamayı düşünmüyorum hocam, teşekkür ederimYavru gibi duruyor çok güzel hayvan ya cok beslerdim cocukken özlemisim.
Rüzgar yemesin bir de hayvanı yıkarsanız falan fön makinesiyle kurutmayın çok fena hasta oluyorlar iyileşmesi çok zor.
3 aylık gibi duruyor zaten. yavrudur.3 aylık dendi
yavru ama kaç aylık bilmiyorumBugün petshop’dan yavru diye sultan papağanı sahiplendim, görünüşte yavru gibi gözüküyor ama emin olamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mii?
3 aylık değildir 3 aylıkken zaten satmazlar ama yavru 1 yaşını doldurmamıştır daha. Eğitime açıkBugün petshop’dan yavru diye sultan papağanı sahiplendim, görünüşte yavru gibi gözüküyor ama emin olamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mii?
6 7 aylık , 4 aylıkken satışa sunuyorlarBugün petshop’dan yavru diye sultan papağanı sahiplendim, görünüşte yavru gibi gözüküyor ama emin olamadım. Anlayan varsa yardımcı olabilir mii?
1 aydan itibaren satılabilir3 aylık değildir 3 aylıkken zaten satmazlar ama yavru 1 yaşını doldurmamıştır daha. Eğitime açık
1200₺ dedi düz 1000e aldımkaça aldın
O kadar büyük değildir ya6 7 aylık , 4 aylıkken satışa sunuyorlar
Çok uysal kafese yaklaşınca kaçmıyor ama el uzatınca kaçıyor, birkaç güne alıştırırım3 aylık değildir 3 aylıkken zaten satmazlar ama yavru 1 yaşını doldurmamıştır daha. Eğitime açık
bana öyle geldi,fiyatları o kadar artmış mı ya birde muhabbet kuşları ne kadar1200₺ dedi düz 1000e aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar büyük değildir ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok uysal kafese yaklaşınca kaçmıyor ama el uzatınca kaçıyor, birkaç güne alıştırırım