!Mete
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 125
Hocam şuan ki klavyem çok yer kaplıyor çok ses çıkarıyor. Ve bazen yanlış tuşlara tıklıyor antighosting gibi benzer veya herhangi bir sorunu var mı bu klavye'nin
swith kalitesi iyi degilNeden alınmaz ? her şeyi araştırdım. Tek istediğim sadece küçük ve fazla ses çıkarmaması.
Hocam başka bir sorunu var mıdır bu klavyenin ? kronik aorun falan ? @Gurkanpiroswith kalitesi iyi degil
yok ama yınede temudan aula f75 alHocam başka bir sorunu var mıdır bu klavyenin ? kronik aorun falan ? @Gurkanpiro
Hocam benim bütçem 1k. Yani baktım inceledim ama bütçemi aşıyor. Switch'ler bana farketmiyor yeter ki. Az yer kaplasın. Görüntü olarak da güzel gözüksün. O yüzden araştıyorum.yok ama yınede temudan aula f75 al
1k degıl zaten veregıyle 950 ye gelıyor hem swıtch hem kasa kalıtesı olarak daha ıyıHocam benim bütçem 1k. Yani baktım inceledim ama bütçemi aşıyor. Switch'ler bana farketmiyor yeter ki. Az yer kaplasın. Görüntü olarak da güzel gözüksün. O yüzden araştıyorum.
Ben bilindik marka ile gitmek istiyorum. Memnun etmezse gider iade eder para biriktirir dediğiniz klavyeyi alırım hocam.1k degıl zaten veregıyle 950 ye gelıyor hem swıtch hem kasa kalıtesı olarak daha ıyı
bilindik markadan daha kaliteli butcenız 1k ıse aula alın gecınBen bilindik marka ile gitmek istiyorum. Memnun etmezse gider iade eder para biriktirir dediğiniz klavyeyi alırım hocam.
Hocam yaşım biraz küçük olduğu için benim işimi görüyor böyle şeyler. Çok ahım şahım bir şey beklemiyorum. Görüntü olarak güzel gözüksün birde küçük olsun işimi görür zaten. Oyunda oynuyorum. Klavye'nin uygulaması var mı indirmem gerekiyor mu ayar yapmaya ihtiyacım var mı ?bilindik markadan daha kaliteli butcenız 1k ıse aula alın gecın
18 yas altı bıle olsanız yurtdısından alısverıs yapabılırsınızHocam yaşım biraz küçük olduğu için benim işimi görüyor böyle şeyler. Çok ahım şahım bir şey beklemiyorum. Görüntü olarak güzel gözüksün birde küçük olsun işimi görür zaten. Oyunda oynuyorum. Klavye'nin uygulaması var mı indirmem gerekiyor mu ayar yapmaya ihtiyacım var mı ?