Neler Yeni

SUNUCU AÇMAK İÇİN BİLGİ

Komando41.

80+ Silver
rust yada csgo sunucusu açmayı düşünüyüyorum bu işten kâr etmek istiyorum sizce kısa sürede kazanç
sağlayabilirmiyim

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

DeeperWeys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
kuvv
csgo server işlerden anlıyorum ama sıkıntı oyuncu bulmakta artık herkes bir servere bağlı kimse server gezmiyor
az bir arkadaş kitlen olsa bile herkezi o sw de tutmaya çalış sonra insanlar oyuncu olduğunu görüp gelecekler beğenirlersede bu sefer senin serverına bağlanacaklardır buna emin ol.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
az bir arkadaş kitlen olsa bile herkezi o sw de tutmaya çalış sonra insanlar oyuncu olduğunu görüp gelecekler beğenirlersede bu sefer senin serverına bağlanacaklardır buna emin ol.
bildiğin uygun fiyata host varmı

Komando41.

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rabisu kullanabilirsin çok iyi ms değerleri veriyor ve hazır +paketde verebiliyor serverına katkı olmak için zaten minecrafta craftrise son oyuncu gibi büyk serverlarda rabisu kullanıyor hem ucuz.
güvenilir değilmi sıkıntı olmaz

Komando41.

80+ Silver
minecraftın en büyük sunucuları orayı kullanıyor tabii ki güvenilir i9 işlemci bile verebiliyorlar bir sunucuya
reyiz çok soru sordum kusura bakma yaş sınırı nerdir bu işlerde

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
rust yada csgo sunucusu açmayı düşünüyüyorum bu işten kâr etmek istiyorum sizce kısa sürede kazanç
sağlayabilirmiyim
dostum rust serverından para kazanmak biraz zor çünkü sadece vip satabileceksin ve fazladan 5k taş bile versen vip e millet haksız rekabet admin yardımı diye o kadar uğraştırcak ki bence para kazanmak için en iyisi fivem sunucusu olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,944
Üyeler
161,167
Son üye
atakaya01
Top Bottom