Komando41.
80+ Silver
csgo server işlerden anlıyorum ama sıkıntı oyuncu bulmakta artık herkes bir servere bağlı kimse server gezmiyorgüzel adminleri olursa ve sunucuyla ilgilenirsen neden olmasın.
az bir arkadaş kitlen olsa bile herkezi o sw de tutmaya çalış sonra insanlar oyuncu olduğunu görüp gelecekler beğenirlersede bu sefer senin serverına bağlanacaklardır buna emin ol.csgo server işlerden anlıyorum ama sıkıntı oyuncu bulmakta artık herkes bir servere bağlı kimse server gezmiyor
ahh zamanında cs1.6 serverim vardıcsgo server işlerden anlıyorum ama sıkıntı oyuncu bulmakta artık herkes bir servere bağlı kimse server gezmiyor
bildiğin uygun fiyata host varmıaz bir arkadaş kitlen olsa bile herkezi o sw de tutmaya çalış sonra insanlar oyuncu olduğunu görüp gelecekler beğenirlersede bu sefer senin serverına bağlanacaklardır buna emin ol.
Rabisu kullanabilirsin çok iyi ms değerleri veriyor ve hazır +paketde verebiliyor serverına katkı olmak için zaten minecrafta craftrise son oyuncu gibi büyk serverlarda rabisu kullanıyor hem ucuz.bildiğin uygun fiyata host varmı
güvenilir değilmi sıkıntı olmazRabisu kullanabilirsin çok iyi ms değerleri veriyor ve hazır +paketde verebiliyor serverına katkı olmak için zaten minecrafta craftrise son oyuncu gibi büyk serverlarda rabisu kullanıyor hem ucuz.
minecraftın en büyük sunucuları orayı kullanıyor tabii ki güvenilir i9 işlemci bile verebiliyorlar bir sunucuyagüvenilir değilmi sıkıntı olmaz
reyiz çok soru sordum kusura bakma yaş sınırı nerdir bu işlerdeminecraftın en büyük sunucuları orayı kullanıyor tabii ki güvenilir i9 işlemci bile verebiliyorlar bir sunucuya
12 yaş üstü açılıyor benim yaşım 15 ben unturned sunucusu açmıştım hem sıkı önlemleride var alınma ihtimali falanda yok umarım sunucunuz tutar.reyiz çok soru sordum kusura bakma yaş sınırı nerdir bu işlerde
dostum rust serverından para kazanmak biraz zor çünkü sadece vip satabileceksin ve fazladan 5k taş bile versen vip e millet haksız rekabet admin yardımı diye o kadar uğraştırcak ki bence para kazanmak için en iyisi fivem sunucusu olurrust yada csgo sunucusu açmayı düşünüyüyorum bu işten kâr etmek istiyorum sizce kısa sürede kazanç
sağlayabilirmiyim