Neler Yeni

Super boxın b*kluğu hakkında

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Merhaba alt yapım olmadığı için gittim super box aldım fiber vaatleri vardı ve şimdi aldığım internet bazen 20 mbps bazen 1 - 2 mbps kafasına göre internet veriyor ve bunun üzerine iptal dahi edemiyorum çünkü 12 ay tahüttü var ben ne yapabilirim bu durumda hem çok pahalı hem hizmet vermiyorlar bu nasıl iş

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Merhaba alt yapım olmadığı için gittim super box aldım fiber vaatleri vardı ve şimdi aldığım internet bazen 20 mbps bazen 1 - 2 mbps kafasına göre internet veriyor ve bunun üzerine iptal dahi edemiyorum çünkü 12 ay tahüttü var ben ne yapabilirim bu durumda hem çok pahalı hem hizmet vermiyorlar bu nasıl iş
20 veriyorsa yine iyi bu arada. Bende Redbox var maks 7-8 görüyorum ama genelde 0.5Mbps civarı internet. 2 sene taahhüt var altyapı da yok o yüzden devam 😀

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Baz istasyonu yani mobil veriden kaç alıyorsanız, alacağanız hız da o zaten. İnanmamanız gerekirdi. Cayma bedelini karşılayamıyorsanız, yapacak bir şey yok.

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 veriyorsa yine iyi bu arada. Bende Redbox var maks 7-8 görüyorum ama genelde 0.5Mbps civarı internet. 2 sene taahhüt var altyapı da yok o yüzden devam 😀
Knk sabit değil ki keyfine göre veriyor bazen 20 veriyor sonra birden kasmaya başlıyor internetim oyundayım mesela tak diye 500 600 ms e fırlıyor bir bakıyoum 1.80 mbps hız alıyorum bu nasıl iş 800 lira fatura kesiyorlar o paraya bunu mu veriyorlar **

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk sabit değil ki keyfine göre veriyor bazen 20 veriyor sonra birden kasmaya başlıyor internetim oyundayım mesela tak diye 500 600 ms e fırlıyor bir bakıyoum 1.80 mbps hız alıyorum bu nasıl iş 800 lira fatura kesiyorlar o paraya bunu mu veriyorlar **
Sen oyun oynamayı mı deniyorsun, ben bilgisayara online oyun yüklemeyi bırakalı çok oldu be, 1000ms den aşağı düşmüyor bende 😅

İnternete girmeyi sağlıyor, videoları 240P-360P de olsa açıyor ya bize yetiyor. Ama keşke daha hızlı olsa o ayrı.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,826
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
bende de bazen 60 veriyor. bazen 5. telefon interneti ile aynı mantık. bunu bilmeden aldıysan sorun senin. mesela al götür havalimanında ya da kızılayda tak fişe superbox'ı. ekranda en az 100'leri 200'leri görürsün.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,320
İsim
Semih Boran
Bu ülkede lte sıkıntılı. Bazıları baz istasyonlarında 35-100 mbsn civarı falan çekebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Bektaş
Hacı vallaha benimde türk Telekom altyapısı dsmart var 50 mbps aldığım hız 25 30 arası ms 25 yani internet işleri iyice sıktı bura çare bulmaları lazım millet 5g kullanıyor 6g geçecek biz 4.5g takılı kaldık millet 1000 mbps internet kullanıyor bizim ülkede max 100 belirli yerlerde 1000 bilmem anlatabildimmi yaşanabilecek ülkede yaşayamaz hale geldik

peralta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
harun yeninci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türk telekom da alt yapı çekmiyor bekle diyor anlamadım ki ne yapmam lazım müdürlüklerine gittim 6 ay 2 yıl bekleyenler varmış öyle olmamak için ne yapabilirim dedim bir şey yapamazsın gelince haber veririz dediler yani ne diyeyim yıl olmuş 2024 alt yapı çekmek bu kadar mı zor

HDogus

80+ Bronze
12 ay taahhüt olması bir şey ifade etmez önemli olan kaç ay kullandığın 1/2 aydır kullanıyorsan iptal et.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,718
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom