Neler Yeni

Süper Lig Liderlik Yarışı | Genel Değerlendirme

goal

80+
Ben @goal, ligin ilk yarısı bitmek üzere bende bunla ilgili bir değerlendirme yapmak istedim.

Lider Beşiktaş

Beşiktaş'ın Karagümrük karşısında ilk yarıda oynadığı futbol, tam bir şampiyon takım futboluydu. Bunu maçı izleyen kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum. Attıkları bir gol var ki altyapıdaki çocuklara ders niteliğinde izlendirilmelidir.

Ligin ilk yarısında puan kaybetmeleri zor gözüküyor.

Sivas Deplasmanından 1 Puanla Dönen Fenerbahçe

Puan olarak baktığımızda kaybedilmiş bir şey var mı? Yok. Sivasspor deplasmanında puan kaybı sürpriz mi? Değil. Ligde son 6 maçta 16 puan kötü mü? Asla değil. Peki ben neden Fenerbahçe'nin oyunundan tatmin değilim?

Fenerbahçe'ye gönül veren arkadaşlar kızmasın ama takımın sezon başından beri "ulan ne oynadı bugün bee" dediğimiz maçı yok! Fenerbahçe'de tek bir kişi helal olsun lafını hak ediyor o isim de Luiz Gustavo Dias.

Galatasaray maçını yoğunluktan dolayı izleyemedim 6-1 güzel skor, tebrik ederim.

Bugün foruma katıldım, genel bir değerlendirme yapmak istedim. Beni futbol konularına etiketleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Şampiyon BEŞİKTAŞ.

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Kayra Orhan
güzel değerlendirme olmuş tebrik ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: goal

Jubatusz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Çağatay Güvenç
Ben @goal, ligin ilk yarısı bitmek üzere bende bunla ilgili bir değerlendirme yapmak istedim.

Olabildiğince tarafsız olmaya çalışacağım.

Lider Beşiktaş

Beşiktaş'ın Karagümrük karşısında ilk yarıda oynadığı futbol, tam bir şampiyon takım futboluydu. Bunu maçı izleyen kimsenin inkar edeceğini sanmıyorum. Attıkları bir gol var ki altyapıdaki çocuklara ders niteliğinde izlendirilmelidir.

Ligin ilk yarısında puan kaybetmeleri zor gözüküyor.

Sivas Deplasmanından 1 Puanla Dönen Fenerbahçe

Puan olarak baktığımızda kaybedilmiş bir şey var mı? Yok. Sivasspor deplasmanında puan kaybı sürpriz mi? Değil. Ligde son 6 maçta 16 puan kötü mü? Asla değil. Peki ben neden Fenerbahçe'nin oyunundan tatmin değilim?

Fenerbahçe'ye gönül veren arkadaşlar kızmasın ama takımın sezon başından beri "ulan ne oynadı bugün bee" dediğimiz maçı yok! Fenerbahçe'de tek bir kişi helal olsun lafını hak ediyor o isim de Luiz Gustavo Dias.

Galatasaray maçını yoğunluktan dolayı izleyemedim 6-1 güzel skor, tebrik ederim.

Bugün foruma katıldım, genel bir değerlendirme yapmak istedim. Beni futbol konularına etiketleyebilirsiniz.
Fenerbahçeden şampiyonluk beklemiyorum fakat beşiktaş beni korkutuyor inşallah onyekuru bizi değiştirir bi çağ atlatır bide irfancan gelirse tadından yenmez ama fw sorunumuz devam edicek babel oynadığı sürece sıkıntı olucağını sanmam :)

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
  • Üzgün
Reaksiyonlar: goal

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
Fener bu sene şampiyon olamazsa daha da olamaz zaten ataklarım çok zayıf ileride top oynattırmadı sivas bize Gustavonun son müdahalesi olmasa maç gitmişti caner değişikliği çok geç yapıldı

alihankrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Alihan Kirac
Bende şampiyonlukla ilgili bir yorum yapayım henüz erken ama:
Fenerbahçe nin bir an önce erol cloud dan kurtulması gerekiyor bu adam ne taktik biliyor ne bir şey tam anadolu td si bu kadroyu kaldıramaz.
Bu yüzden erol cloud oldugu sürece fenerbahçe şampiyon olamaz.
Şampiyon yüksel ihtimal beşiktaş olur sakatlık ve ya oyuncu satışı falan olmazsa.
Galatasaray transfer yaparsa beşiktaş la yarışır yapamazsa olamaz.
Bjk li olmamakla birlikte güzel futboluyla beşiktaş şampiyon olur diye düşünüyorum.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Tarafsız yaklaşalım.
Şampıyonluk yolu Anadoludan geçer. Varsın derbilerde zorlanalım ama Anadolu takımlarının hepsini yenelim şampıyon oluruz. Anadolu takımlarına karşı gerçekten iyi oynuyoruz ama takımda eksikler oldukça fazla Defans olarak Forma olan Luyindama-Marcao-Muslera 3 lüsünü geçebilecek takım pek yok ligde. Onlara ek olarak orta saha ve forvet konusunda iyi ve nokta transferler yaparsak geriye kalan 20 haftada yenilgi görme ihtimalimiz bir hayli düşük.
Ben şuanlık favori olarak Beşiktaşı görüyorum ama dediğim nokta transferler yapılırsa son haftaya kadar süren Galatasaray ve Beşiktaş arasında geçen seyir zevki yüksek bir lig izleyecegiz gibi duruyor. Neden Fenerbahçe yok bu yarışta derseniz cevabı açık son 6 maç 16 puan ama ortada oynanan futbol yok.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Fener bu sene şampiyon olamazsa daha da olamaz zaten ataklarım çok zayıf ileride top oynattırmadı sivas bize Gustavonun son müdahalesi olmasa maç gitmişti caner değişikliği çok geç yapıldı
Caner sakattı, bel ağrıları vardı o yüzden olduğunu düşünüyorum.
Onun dışında çok kötü top oynadı Fenerbahçe.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Günlük komedi ihtiyacımı fazlasıyla karşıladın.
resim_2021-01-22_144207.png

RİCA EDERİM.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,103
Üyeler
166,152
Son üye
GhostWarior
Top Bottom