Neler Yeni

Süper online fiber nasıl

Rudinz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kaan şengül
Altyapı süper online fiber var nasıldır kullanan yazsa. Bina anlaşmalı olduğu için fiber teli geçiyor. TurkNet bağlatacaktım kablolar kesik olduğu için bağlanamıyor elektrikçi getirdim yinede yok dedi. Sizce nasıldır süper online fiber

cemozgen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Cem
5 6 yıldır superonline kullanıyorum , 1 defa sorun yaşamadım. 100mbps.

PixDraw

80+ Bronze
Altyapı süper online fiber var nasıldır kullanan yazsa. Bina anlaşmalı olduğu için fiber teli geçiyor. TurkNet bağlatacaktım kablolar kesik olduğu için bağlanamıyor elektrikçi getirdim yinede yok dedi. Sizce nasıldır süper online fiber
3 yıldır sorunsuz olarak kullanıyorum fakat bulunduğunuz lokasyona bağlı olarak farklar olabilir varsa çevrenizdeki komşulardan vs. fikir almanızı öneririm.

Logithx

80+ Bronze
Bende 5 - 6 senedir superonline kullanıyorum bir sorun yaşamadım zaten teknik servis olarak çok iyiler sadece köpeğim bir kaç kez fiber kabloyu kopardı onda aynı gün gelip hallettiler..

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,432
İsim
Diyarhan
10 yıldır sol kullanıyorum 10 kere sorun yaşadım yaşamadım. Hepsi kısa süreli sorunlar olmuştur. Destekleri başarılı Modemim eskidi 5ghz modem istiyorum demiştim 3 saat sonra wifi6 modem ile geldiler değiştirdiler. İlk kurulumda ücretsiz cat 5 kablo vermişlerdi.

hakan1987

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Hakan
Alt yapı superonlıne varsa başka firma araman hata zaten sadece vodofone ile superonlıne alt yapısı fıber kullandırıyor onun ıle anlasma var.
Fakat superonlıne al rahat edersın

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Superonline altyapısında sadece KabloNet, Vodafone, Millenicom gibi alternatifleri değerlendirebilirsiniz ama pek bir farkı olmaz.

Top Bottom