Superbox 10mbps günümüz için yeterli mi?

YankıÖzkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
Arkadaşlar adresimde altyapı yok. Ve geleceğinden yana umudum yok. Aklımda bu var 160tl gibi bir ücreti var. Sizce youtube da 1080p video izleyebilirmiyim veya cs go, lol benzeri oyunlarda ping olmadan oynamam mümkün müdür? Teşekkürler

10 mbps 800 kb gibi bir indirme hızına denk geliyor 1080p izlerken zorlananabilirisin.

Eskiden 16mbps kullanıyordum, yetmiyordu. Şimdi 35mbps kullanıyorum yine yetmiyor. Superbox'ta istasyona uzaksan ping sorunu doğal. O yüzden bir Turkcell hattı alıp evinde modemin bulunacağı odaya geçip hız testi yap. Superbox'ta da aynı hızı alacaksın.

10Mbps hızın hepsini alabilirsen ortalama olarak 1.25 gibi bir indirme hızına sahip olacaksın. 1080P çözünürlük için idare eder bir hız

Ben şahsen 6 aydır kullanıyorum. tek başıma kullandığım halde ve İstanbul'da olduğum halde 720p video anca kaldırıyor ve birçok oyunda 70-75 ping alıyorum. sözleşmem biter bitmez bir daha asla kullanmamak üzere çöpe atacağım

Eskiden 16mbps kullanıyordum, yetmiyordu. Şimdi 35mbps kullanıyorum yine yetmiyor. Superbox'ta istasyona uzaksan ping sorunu doğal. O yüzden bir Turkcell hattı alıp evinde modemin bulunacağı odaya geçip hız testi yap. Superbox'ta da aynı hızı alacaksın.
Cevabınız için teşekkürler ailemde turkcelli yok ama bir deneyeceğim :)

Tek kişiden bahsediyorsan Türkiyedeki koşullara göre en az 16Mbit bir internetin olması lazım.

Arkadaşlar adresimde altyapı yok. Ve geleceğinden yana umudum yok. Aklımda bu var 160tl gibi bir ücreti var. Sizce youtube da 1080p video izleyebilirmiyim veya cs go, lol benzeri oyunlarda ping olmadan oynamam mümkün müdür? Teşekkürler
Yetmez.

malesef kral net olarak söyleyim ki kanser olursun pingden falan yetmez ha evde tek sen yaşıyosan telefon wifinden çıkar pingsiz anca öyle oynarsın :/

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,140
Üyeler
185,383
Son üye
duncalon1
Geri