Neler Yeni

Superbox hangi ayarlarda max performans verir?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Arkadaşlar paket kotasız ve B535 modemini kullanıyorum hangi ayarlarda maximum verim alırım ethernet kablosuyla kullanıyorum genelde.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Modemin çekim gücünü arttırmanın yolunu bilemeyiz.
Çanak anten yapmayı dene. Baz istasyonunun yönünü fln bul oraya doğrult. Kiralık olmasa içini aç anten tak diyeceğim de neyse.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modemin çekim gücünü arttırmanın yolunu bilemeyiz.
Çanak anten yapmayı dene. Baz istasyonunun yönünü fln bul oraya doğrult. Kiralık olmasa içini aç anten tak diyeceğim de neyse.
Hocam şu anten olayını açarmısınız tam olarak kafam karıştı cihaz antenimi şimdi doğru düşündüysem çatıda bi tane anten var Digitürk kullanmıyoruz onu kullanayım mı ?

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Öncelikle hangi paketi kullanıyorsunuz ve (hız testi) performans verilerini paylaşır mısınız?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Öncelikle hangi paketi kullanıyorsunuz ve (hız testi) performans verilerini paylaşır mısınız?
Hocam 10 - 2 şeklinde kullanıyorum ve çoğu zaman max performans alıyorum bazen up 5 6 ya çıkıyor ve gözlede görüyorum normalde sabitliyorlar ama neyse bazen kesiliyor ve akşamları baz daki yoğunluktan dolayı 4.5 hattı kaynıyor ben 5 dow zor alıyorum 3g hattına geçip 10-2 şeklinde tekrar kullanıyorum ama sıkıldım artık çözümü varsa uygulayayım dedim.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam 10 - 2 şeklinde kullanıyorum ve çoğu zaman max performans alıyorum bazen up 5 6 ya çıkıyor ve gözlede görüyorum normalde sabitliyorlar ama neyse bazen kesiliyor ve akşamları baz daki yoğunluktan dolayı 4.5 hattı kaynıyor ben 5 dow zor alıyorum 3g hattına geçip 10-2 şeklinde tekrar kullanıyorum ama sıkıldım artık çözümü varsa uygulayayım dedim.
Arayüzden sadece 4.5G Kullanmasını seçtiniz mi?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Arayüzden sadece 4.5G Kullanmasını seçtiniz mi?
Hocam onları biliyorum zaten aksam yogunluk olunca sadece 3 e alıyorum gunduz tekrar 4.5
Mesaj otomatik birleştirildi:

(1) Turkcell Superbox Deneyimimiz: Hayal Kırıklığı! - YouTubebence superbox almayın çoğu kişide bu tarz şikayetleri gördüm red box veya magnet bakabişlirsiniz
Hocam açıkçası Artvinde yaşıyorum ve yazın full köyde geçiyor internet kablosuda gitmiyor ve 12 - 5 alıyorum turkcell bazı olduğu icin dağda 4.5 dada yoğunluk olmayinca bahsettigim degeri alıyorum oda sinirlama olduğu icin ilk aldigimda 1 ay hediye olarak sinirlandirma yoktu aldığım deger 30-40 arasi dow 10-20 arası upload turkcell o konuda işe yarıyor hatta yaylaya bile getiriyorum rakım 2800 kaliteli bi güneş enerjisinden aldığı elektrikle cayir cayir çalışıyor yani o yüzden biraz övdüm ama şehir merkezinde akşam cildircam yani 3 g ye almasam.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Full 4.5G'de tutun o zaman.
Hocam benmi anlatamıyorum anlamadimki sadece 4.5 g yi seçiyorum akşam şehirde 4.5 baz hattı yoğunlaşıyor 3g ye çekince rahatliyorum ancak sabah akşam degistirmekten sıkıldım bunun çözümü varmı?

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
Hocam benmi anlatamıyorum anlamadimki sadece 4.5 g yi seçiyorum akşam şehirde 4.5 baz hattı yoğunlaşıyor 3g ye çekince rahatliyorum ancak sabah akşam degistirmekten sıkıldım bunun çözümü varmı?
Yok gibi.
Bırak yoğunlaşsın. Yoğunlaşınca çok mu kötü oluyor?

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Efecan
Yok gibi.
Bırak yoğunlaşsın. Yoğunlaşınca çok mu kötü oluyor?
Ya ne bazen insta videosu zor açılıyor bazen wp de mesaj 2 3 saniyeye anca gidiyor. Ama dedigim gibi işte 3gye alınca yoğunlaşma yok denecek kadar az olduğu icin modemde eski modemime göre daha güçlü iş yapıyor 10 dow 2 up alıyorum.

Top Bottom