Felixx
80+
Ben 100 mbps limitsiz 180 tl ödüyorsam. 15 mbps neden yıllık 1200 tl olmasın abisi?yıllık olma ihtimali var mı kanka şöyle konuşuyorsunuz ya ayar oluyorum
Ben 100 mbps limitsiz 180 tl ödüyorsam. 15 mbps neden yıllık 1200 tl olmasın abisi?yıllık olma ihtimali var mı kanka şöyle konuşuyorsunuz ya ayar oluyorum
canımın içi senin interneti altyapı ile geliyor ona bakılırsa bende aylık 260 ödüyorum 1000mbps için o zaman sen dolandırılmış oluyorsunBen 100 mbps limitsiz 180 TL ödüyorsam. 15 mbps neden yıllık 1200 TL olmasın abisi?
adamın interneti için sadece priz yetiyor yani mobil telefon gibicanımın içi senin interneti altyapı ile geliyor ona bakılırsa bende aylık 260 ödüyorum 1000mbps için o zaman sen dolandırılmış oluyorsun
Hocam şubeye gidip detayları öğrendim şu şekildeymiş;Evde İnternet Kampanyaları ve Paketleri | Türk Telekom
Sınırsız internetin özgürlüğünü yaşayın! Türk Telekom'un Yeni Magnet Limitsiz Tarifesi ile evde internet deneyiminizi zirveye taşıyın.bireysel.turktelekom.com.tr
Hmm bize direkt vermişlerdi.Hocam şubeye gidip detayları öğrendim şu şekildeymiş;
Altyapısı yapılacak yerlere, altyapı yapılmadan 2 ay öncesinde bu veriliyormuş, onun dışında herhangi bir satışı yokmuş.
bana böyle dediler hocam, yalan dönüyor ortada hissettimde yapacak bişey yok maalesefHmm bize direkt vermişlerdi.
hocam çok düşmese, güzel ping verse sorun yok. Mobil hat telefonda kullanıyoruz onda böyle problemler yok ama bu superboxda böyle saçma sapan şeyler yaşıyorum, ikiside mobil hat olmasına rağmenBen bir süre hız limitsiz olanını kullandım. Maksimum hızını çok uzun süre sağlayamıyor. Şişiyor. Arada bir kapatıp açınca kendine geliyor. Kablolu bağlantı gibi stabil değil. Sürekli kapatıp açmak gerekiyor asıl hızına gelmesi için.
Aşırı merak iyi değildir. Hayatımda böyle berbat internet görmedim.Hiç kullanmadığım ama merak ettiğim şey
2 kişi bağlıyız 480p video açılmıyor herhangi bir indirme felan yapmıyoruz sadece 2 telefondada 480p video açmaya çalışıyorum ama açmıyorAşırı merak iyi değildir. Hayatımda böyle berbat internet görmedim.
Olay şu: mobil şebeke parelel işlemlere uygun değil yani 1 kişi bağlıyken birkaç Mbps hızla işini güzelce görürken eğer olur da iki kişi aynı anda bir basit websiteye bile tıklasanız internet yüksek ihtimalle ikinizde de o siteyi açmıyor veya hanginiz şanslı ise internete o düzgün erişiyor siteyi açıyor diğeri sürünüyor.
Sonuç olarak berbat bir şey. Ama mecburuz ayda 500GB falan veri kullanımı oluyor başka hangi yolla bu kadar veri kullanak
Birinden 1080P açsan büyük ihtimalle açar ama 3 cihazdan 144P de denesen berbat2 kişi bağlıyız 480p video açılmıyor herhangi bir indirme felan yapmıyoruz sadece 2 telefondada 480p video açmaya çalışıyorum ama açmıyor
Hocam 1080 açıyorda zar zor açıyor zaten, dona dona keyif bırakmıyor. İki cihazdan 480 video veya sosyal medyada sörf yapsak bile patlıyor çoğu zamanBirinden 1080P açsan büyük ihtimalle açar ama 3 cihazdan 144P de denesen berbat