Sınırsız mı kullanıyorsunuz Hocam hız ne kadar alıyorsunuz detay verebılırmısınız fıyat vs tesekkurlerUzun süredir kullanıyorum.
Kanka şu anda altyapılarda sorun var normalde altyapın iyi ise hiçbir sorun yaşamazsınızArkadaşlar Alt yapının kötü olması nedeniyle superbox almayı düşünuyorum aranızda kullanan varmı sınırsız paket ?
Valla 4-5 senedir böyle normalde kendi netim 8 megabit Aylık 80 TL ödüyorum ama 2 -3 megabit yararlanabiliyorumKanka şu anda altyapılarda sorun var normalde altyapın iyi ise hiçbir sorun yaşamazsınız
Teşekkürler hocamSınırsız 10mbps versiyonu kullanıyorum vergiler dahil 140tl ödüyorum, altyapı bulunmayan yerler veya sürekli yer değiştirenler için süper cihaz, huawei'in iyi bir modemiyle kullanıyorum. Hız konusunda şikayet edenler çok vardı ama arıyorum müşteri hizmetlerini hemen sinyal güncellemesi yapıyorlar. Şimdilik bir sorun yok benim açımdan
Sınırsız, 20/5 hızını alabiliyorum. Fakat bölgeler arası fark çok fazla olacaktır.Sınırsız mı kullanıyorsunuz Hocam hız ne kadar alıyorsunuz detay verebılırmısınız fıyat vs tesekkurler