Supercell Hesabını sattığım adamdan geri aldım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Nxara

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
541
Yazın bs hessbamı satmıştım 40kya.
Yanlışlıkla onun yanında cr ve coc hesaplarımın olduğunu unutmuşum.Sattıktan sonra adama söyledim.Senle bs için anlaşmıştık.Ya hesabın parasını iade edeyim ya onun bağlarını ayır ya da hesabı komple alayım dedim.Adam hiç oralı olmadı.Bugün de hesabı geri almış bulunmaktayım.Velet şuan kuduruyor.Sizce doğru mu yaptım?

Yanlışlıkla onun yanında cr ve coc hesaplarımın olduğunu unutmuşum.Sattıktan sonra adama söyledim.Senle bs için anlaşmıştık.Ya hesabın parasını iade edeyim ya onun bağlarını ayır ya da hesabı komple alayım dedim.Adam hiç oralı olmadı.Bugün de hesabı geri almış bulunmaktayım.Velet şuan kuduruyor.Sizce doğru mu yaptım?
Dostum adam her ne kadar oralı olmadıysa belli bir miktar para karşılığında bir hizmet sunmussun ve bu hizmeti geri almışsın karşılığını geri vermeden bildiğin kul hakkı yani :D Bide velet kuduruyor demişsin sen cidden adamla doğru konuştuğuna emin misin acaba ?

hesabını sattıysan neden geri alıyorsun? bunu başta düşünemedin mi? Umarım dava yersin.

40.000 tl ye brawl stara hesabı mı sattın ben mi yanlış anladım?

40kya brawl stars hesabı satmak mı daha komik yoksa 40kya brawl stars hesabı almak mı bilemedim :D

40.000 tl ye brawl stara hesabı mı sattın ben mi yanlış anladım?
40kya brawl stars hesabı satmak mı daha komik yoksa 40kya brawl stars hesabı almak mı bilemedim :D
Hesap 40k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BEn adama bs hesabı senin sende ben istediğimde cr için erişim vereceksin dedim

Sonra hesabı satmış ben ona belli şeyleri yapamazsın deniştim.Sözleşme gibi ona uymamış

Hesap 40k

BEn adama bs hesabı senin sende ben istediğimde cr için erişim vereceksin dedim

Sonra hesabı satmış ben ona belli şeyleri yapamazsın deniştim.Sözleşme gibi ona uymamış
Ben alıcı olsam karşı çıkardım. Sürekli senin cr veya coca girişini mi takip edecem

Son düzenleme:
PlayStation 4 ü hesapla birlikte satmıştım sonra müsteri hizmetlerinden hesabı geri aldım

konu sahibinin banka hesabı bile yoktur

Troll isini azaltalim.

40k'ya sattığın hesabı sen öyle kolay kolay alabilir misin ya :d çok zeki sanıyorsunuz kendinizi. En azından senaryoyu biraz daha uzun ve farklı yapın belki inanırız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,911
Üyeler
184,075
Son üye
Kremşantiye
Geri